Zaslúžená výhra nad Destilere

05.11.2016 11:42

Náš tím sa v sobotu 5.11.2016 stretol hneď o 8:00 s tímom Destilere, ktorý sa v tejto sezóne prezentoval slušnými výkonmi, pričom do tohto zápasu vstupoval v lepšej tabuľkovej pozícií ako my, keď mal o jeden bod viac.

Na zápas sme sa zišli v početnom zložení, čo bolo určite príjemným prekvapením, avšak po opatrnom začiatku sme sa dostali do jednogólovej straty, keď všetkých prekvapil brankár Destilere, ktorý po odvážnom prieniku prešiel až k našej bráne a prudkou strelou nedal Andrejovi šancu (0:1).

Nepriaznivý stav nás nezaskočil a snažili sme sa hrať pekný kombinačný futsal, avšak aj keď sme sa do zakončenia dostali, vždy sme stroskotali na dobre chytajúcom brankárovi súpera.

Čo si však nikto z nášho tímu neprial, bolo to, aby sme neinkasovali druhý gól, no a tak sa aj stalo...

Ojedinelou strelou sa prezentoval súperov hráč zhruba z 10 metrov, strela bola ešte mierne tečovaná Mišom a Andrej nemal v bráne opäť nárok (0:2).

V prvom polčase sme sa skutočne nevedeli dostať do tempa a tak prvé dejstvo zápasu skončilo pre nás za nepriaznivého stavu 0:2.

 

Ak sme chceli v tomto zápase nadviazať na predchádzajúce dobré výsledky, do druhého polčasu bolo potrebné niečo zmeniť a tak sme vyskúšali obmedziť nasadzovanie hráčov, čo sa v konečnom dôsledku ukázalo ako veľmi rozumný ťah...

Po peknej kombinácií sa najprv gólom prezentoval Tuldo, ktorý si narazil loptu so Šošálom a brankár súpera na strelu pod brvno nárok nemal (1:2). Dostávali sme sa stále viac do hry, súper sa prakticky len bránil a bolo otázkou času, kedy sa presadíme opäť a tak sa aj stalo, keď sa svojim prvým gólom v našom drese prezentoval Filip (2:2). Na súperovi bolo vidieť, že aj keď po prvom polčase vyhrával 2:0, uhrať čo i len bod už za stavu 2:2 bude pre nich veľmi obtiažne, nakoľko náš tím neustále útočil a zároveň aj výborne bránil, no a dočkali sme sa nášho ďalšieho gólu, keď nás do vedenia dostal Sucho, ktorého gól bol v tomto zápase aj víťazným (3:2).

Za stavu 3:2 sme sa ešte viac upokojili, Destilere sme mali na lopate, keď na 4:2 po peknej kombinácií zvyšoval Marek a pri hre bez brankára sa do prázdnej brány po druhýkrát v tomto zápase presne trafil Sucho (5:2).

Náš tím pokračuje v dobrých výkonoch, po prvom polčase sme sa opäť prezentovali silným tímovým duchom a vierou vo víťazstvo a zaslúžene si z tohto zápasu odnášame 3 body, keď si pochvalu opäť zaslúži celý tím.

Naša liga pokračuje ďalšími zápasmi až 19.11.2016, kedy sa o 10:15 stretneme s naším tréningovým partnerom, tímom Kompletu.

 

Zostava: Lackovič Andrej- Ryšavý Miloš, Ryšavý Marek, Milenkovič Ivan, Tulis Pavel, Holec Michal, Kovačic Ľubo, Kubiš Peter, Janovič Tomáš, Suchán Marek, Hluško Filip, Lelkeš Andrej

Góly za Kabo: Suchán Marek 2, Tulis Pavel, Hluško Filip, Ryšavý Marek

Žltá karta: Tulis Pavel

Poznámka: Tuldo strelil svoj 4. gól v tejto sezóne, Marek zaknihoval svoj 3. gól, Sucho si pripísal v tomto zápase svoje úvodné 2 góly v aktuálnej sezóne a Filip zažil svoju premiérovú radosť z gólu v našom drese