Zápas s PRENGOM sme vyhrali až v závere

22.10.2016 12:48

V rámci štvrtého kola náš tím narazil na nepríjemného súpera, tím Prednádražie, no a vypadá to tak, že predzápasové preview na náš tím priaznivo zapôsobilo.

S Prednádražím sme nevyhrali v posledných dvoch sezónach ani raz, avšak dnešný zápas bol náhradou za všetky predošlé neúspechy...

Zápas v rámci štvrtého kola začal opatrne z oboch strán, čo je v podstate už zažitým scenárom všetkých vzájomných zápasov, nakoľko Prednádražie bolo našim dlhoročným tréningovým sparing-partnerom a navzájom sa všetci dobre poznáme, teda okrem novicov v našom tíme :)  . Prvý polčas by som charakterizoval ako vyrovnaný, šance si vypracovali oba tímy, no treba jednoznačne pochváliť aj nášho brankára Andreja, ktorý nás neraz v tomto polčase podržal. Z našej strany sme si v prvom polčase príliš šancí nevypracovali, avšak za bezgólového stavu sme zápas doviedli do polčasového hvizdu.

Druhý polčas sa niesol v podobnom duchu ako ten prvý, avšak s jednou podstatnou zmenou, že súpera sa nám podarilo eliminovať a do šancí sa dostával len sporadicky, za zmienku stojí snáď len ich nastrelené brvno zo strely z diaľky, alebo dobrý zákrok nášho gólmana, ktorý vytlačil strelu na tyč.

Stav stretnutia bol 5 minút pred koncom stále 0:0, avšak skutočne to na ihrisku vypadalo tak, že je len otázkou času, kedy nám tam niečo padne, veď súper sa prakticky v druhom polčase nedostal zo svojej polovice, no a prišlo to...

Lopta sa dostala k Tuldovi, ktorý veľmi nečakanou strelou z cca. 10 metrov prestrelil všetko čo mu stálo v ceste, brankár Prednádražia bol bez šance, nakoľko nič nevidel (1:0). Prednádražie po tomto góle trošku otvorilo hru a prišla poistka zo sálovky Mareka, ktorý peknou strelou z ľavej strany opäť nedal šancu brankárovi súpera (2:0). Prednádražie to skúšalo aj bez brankára, avšak naša obrana bola bezchybná, no a z rýchleho brejku sa zrodil aj tretí gól zápasu, keď Tuldo strelou pomedzi nohy súperovho brankára skóroval po tretíkrát, keď ho peknou prihrávkou našiel Mišo (3:0), ktorý mimochodom peknou pätičkou našiel pri druhom góle aj Mareka.

Za dnešný výkon treba pochváliť celý tím, všetci sme hrali kolektívne a zodpovedne, bojovali sme a zaslúženého úspechu sa nám dostalo. Náš tím bol trpezlivý, veril nám aj tréner Milan, ktorého dnešné víťazstvo taktiež veľmi potešilo, druhý polčas bol z našej strany fakt dobrý.

Predpovede pre tento zápas vyšli aj z pohľadu strelcov, Tuldo potvrdil, že proti Prednádražiu mu to padá a začiatkom tejto sezóny sa opäť usadil na pozíciu najlepšieho strelca tímu.

O týždeň nás o 13:15 čaká zápas proti Dynamu, verím, že proti tomuto tímu sa opäť vytiahneme a zabojujeme...

Autor: Tuldo.

Zostava: Lackovič – Lelkeš, Tulis, Holec, Ryšavý Marek, Ryšavý Miloš, Kovačic, Suchán, Hluško, Milenkovič

Góly: Tulis 2, Ryšavý Marek