Začiatok sezóny 2019/2020

21.09.2019 18:18

Ahoj banda...

 

Blíži sa začiatok sezóny 2019/2020 a na prahu novej sezóny je aj náš klub.

 

Nová sezóna začína 28. septembra, prvého súpera ešte nepoznáme, isté je však to, že v lige sa predstaví 11 tímov, čo je o tri menej, ako bolo v sezóne 2018/2019.

Formát súťaže nám zaručuje minimálne 20 zápasov, t.j. s každým zúčastneným tímom sa stretneme dvakrát, avšak novinkou tejto sezóny bude play off, do ktorého postúpi osem najlepších tímov.

 

Naše ciele a ambície nie sú najvyššie, avšak pri zodpovedných výkonoch na postup do play off rozhodne máme, dôležitou však samozrejme okrem disciplíny na palubovke, bude samotná účasť na zápasoch.

 

Situácia pred sezónou nasvedčuje tomu, že do brány by sa mal vrátiť Andrej Lackovič, ak Andreja nebude, platným a plnohodnotným záskokom, by mal byť Miloš Ryšavý.

Miloš sa inak pri účasti Andreja predstaví, ako jeden z pilierov defenzívy, ktorú by mal po vzore minulých rokov vystužiť aj Tuldo, Sucho, resp. novic v našom tíme, Rudo Klčovanský.

Tvrdiť muziku v ofenzíve, by mali Marek Ryšavý, Miro Toman, Robo Polakovič, ale počíta sa aj s Ľubom Jaroškom, či historicky najlepším strelcom nášho tímu, s Mišom Holecom.

 

V tejto sezóne sa však v našom tíme predstaví aj ďalšia nová tvár, len 20 ročný Milan Rogel, ktorý by sa mal stať postupom každého ďalšieho zápasu našou oporou.

 

V talóne však máme aj ďalších hráčov, avšak nakoľko sa v minulej, resp. minulých sezónach v našom drese často neukázali, zámerne ich nespomínam, v tíme sú však samozrejme stále vítanými, verím, že nás svojou účasťou na zápasoch ešte viac posilnia.

 

V drese nášho tímu už nebude pokračovať Ľubo Kovačic, ktorý sa rozhodol pre prestup do tímu Trnava United.

 

Ak by som to zosumarizoval, tak sezónu by sme mali otvoriť minimálne v tejto zostave:

Lackovič - Mi.Ryšavý, Ma.Ryšavý, P.Tulis, M.Suchán, R.Klčovanský, Ľ.Jaroška, M.Holec, M.Toman, R.Polakovič, M.Rogel

Snáď sa všetci predstavia hneď v úvodnom zápase sezóny...

 

Naše zápasy by sa mali štandardne odohrávať v Komplet Aréne v Hrnčiarovciach nad Parnou, na zápasoch budú samozrejme vítaní aj naši verní fanúšikovia.