Výborný výkon proti štvrtému Kompletu

19.11.2016 13:12

7. kolom 2.OLF sa nám uzavrela prvá tretina sezóny, keď na nás v tomto kole čakal nebezpečný tím Kompletu...

Zápas začal už ako tradične opatrne, vedeli sme proti komu hráme a tomu zodpovedal aj začiatok...postupom času sa však do zakončenia dostávali hráči Kompletu, no aj keď mnoho striel medzi tri žrde od nich neprichádzalo, predsa len sa jedna ujala, keď strelou spoza obrancu Andrej nemal v bráne nárok a prehrávali sme (0:1). Náš tím sa však v tejto sezóne prezentuje zatiaľ silným tímovým duchom a ten začal úradovať ešte do konca prvej polovice zápasu, nakoľko po rohovom kope si pekne zbehol Adrián a strelou z prvej bolo vyrovnané (1:1). Stav 1:1 sa do konca polčasu ešte raz menil, ale tentokrát sme sa do vedenia dostali už my, keď krížna prihrávka našla pred bránou osamoteného Ivana, ktorý sa nemýlil a jeho strelou pod brvno sa dostal náš tím do vedenia (2:1)...

Aj keď sme v prvom polčase nepredviedli náš najlepší výkon a súper nehral vôbec zle, boli sme vo vedení a s nádejou na dobrý výsledok sme vstupovali do druhého polčasu.

Náš súper bol zrejme našim vedením trošku zaskočený, avšak to čo nastalo v polčase druhom, bol tak povediac uragán z našej strany, nakoľko Komplet sme položili našimi ďalšími gólmi na kolená a bolo v podstate po zápase...

Postupne...

Na polovici súpera sme zahrávali aut, keď sa lopta dostala k Suchovi, ktorý neváhal, vyskúšal vystreliť a na prekvapenie všetkých jeho tečovaná strela od brániaceho hráča súpera skončila až za ich brankárom, ktorý bol vybehnutý, avšak na tento teč nemal nárok (3:1). Gólom na 3:1 sa náš tím ešte viac upokojil a potom sme pozornou obranou, výborným brankárom a rýchlymi protiútokmi Komplet ešte viac zdecimovali, nakoľko náš štvrtý gól pridal Marek, ktorý peknou umiestnenou strelou spravil z brankára súpera len štatistu (4:1), nasledoval trošku ušmudlený gól Tulda, ktorý dostal peknú nahrávku a aj keď si mnohí mysleli, že som chcel nahrávať, nebolo to tak, chcel som loptu len jemne tečovať k tyči, no a po šťastí to tam padlo (5:1) ;).

Zápas bol v druhom polčase jednoznačne v našej réžií a pridali sme ešte jeden gól, keď Andrej vyhodil loptu dopredu na Mareka, ktorá sa k nemu dostala aj so šťastím, avšak Marekove zakončenie bolo excelentné, keď loptu prehodil veľmi skúsene cez vybiehajúceho brankára (6:1).

Pri stave 6:1 sme sa už aj my trošku nekoncentrovali, čo v konečnom dôsledku viedlo ešte v jeden gól Kompletu, keď strelou k tyči súper znížil (6:2).

Na záver mi je jednoznačne treba napísať, že opäť sme podali jeden veľmi kvalitný výkon, ktorý bol opäť po zásluhe odmenený 3 bodmi a náš tím je skutočne víťazne naladený, nálada v tíme je skvelá, čoho dôsledkom sú samozrejme aj posledné výsledky nášho tímu.

 V tento hrací deň nám naviac do karát zahrali aj výsledky našich konkurentov, nakoľko my sme pred týmto kolom boli na druhom mieste a Komplet zo štvrtého miesta na nás strácal len 2 body, našim víťazstvom sme tomuto tímu už utiekli na 5 bodov...V ďalšom zápase tretie Torpedo prehralo s Dynamom, čiže na Torpedo sme sa taktiež dostali na rozdiel 5 bodov, no a Destilere nedokázalo poraziť United, keď získalo len bod za remízu, čo znamená, že „zelení“ sa dostali síce na tretie miesto, avšak na náš tím strácajú 4 body. Prvý Kaizer si poradil s Prengom, čím je stále na čele, keď naša strata na nich je stále 1 bod.

Ďalšie kolo sa odohrá 26.11.2016, keď našim súperom bude práve Kaizer, ktorý nás v prvom tohto sezónnom zápase porazil vysoko 6:0, čiže je čo tomuto súperovi vracať.

Zápas s Kaizerom bude zároveň zápasom o priebežné prvé miesto v 2.OLF, bez pochyby pôjde o šláger nastávajúceho kola 2.OLF, no a týmto zápasom začne pre nás aj druhá tretina sezóny... 

 

PS: Ivan zaknihoval premiérový gól za náš tím, Tuldo svojim gólom dobehol historicky tretieho najlepšieho strelca nášho tímu Piza (107 gólov), no a Sucho dostal pekný darček k narodeninám, ktorým bolo víťazstvo a samozrejme aj jeho gól :).

 

Zostava: Lackovič Andrej- Ryšavý Miloš, Ryšavý Marek, Milenkovič Ivan, Tulis Pavel, Holec Michal, Kovačic Ľubo, Suchán Marek, Bežuch Adrián

Góly za Kabo: Ryšavý Marek 2, Bežuch Adrián, Milenkovič Ivan, Suchán Marek, Tulis Pavel

 

Poznámka: V aktuálnej sezóne dosiahol Tuldo už piaty gól, pričom toho na čele poradia strelcov dobehol Marek, ktorý sa na métu piatich gólov dostal strelením dvoch gólov proti Kompletu. Sucho strelil svoj tretí gól v sezóne, čím sa dostal na pozíciu tretieho najlepšieho strelca nášho tímu v tejto sezóne, Adrián dnešným gólom má na svojom konte už dva góly a dobehol tak Miša a Miloša, no a Ivan sa okrem vlastného gólu konečne presadil aj do brány súpera, premiérový gól určite treba osláviť, najlepšie na vianočnom posedení ;)