V treťom kole sme narazili na tím Kaizeru

07.10.2017 21:36

Za našim tímom je 3. Kolo, v tom sme sa stretli pre nás so známym tímom...

V rámci tretieho kola sme narazili na víťaza predchádzajúcej sezóny 2. OLF, na tím Kaizeru, pričom rozhodne sme do tohto zápasu nevstupovali s nejakým rešpektom, náš dnešný súper je rozhodne hrateľným...

Zápas začal opatrne z oboch strán, avšak postupom času sa osmelili oba tímy a to vyvrcholilo až tým, že sme po strele z diaľky inkasovali, avšak treba podotknúť, že strela bola súperom dobre umiestnená, aj keď náš prístup k strielajúcemu hráčovi bol v podstate nijaký (0:1). Priebeh prvého polčasu priniesol aj červenú kartu, inkasoval ju hráč súpera, mali sme teda k dispozícií aj presilovku, avšak ak sa nemýlim, súperovu bránu sme ani poriadne neohrozili. Prvý polčas teda došiel za stavu 0:1, rozhodne sme boli stále v hre a zlepšený výkon sme chceli vygradovať v druhom polčase...

 

Do druhého polčasu sme vstúpili aktívne, dostávali sme sa aj do viacerých šancí, avšak po vzore minulého a mnohých ďalších zápasov, sme doplácali opäť na koncovku. Po ďalšom z viacerých závarov na súperovej polovici, hráči Kaizeru vyštartovali do rýchleho protiútoku a bol z toho ďalší gól v našej sieti (0:2).

V aktívnej hre sme pokračovali a podarilo sa nám znížiť, keď pri zahrávaní priameho kopu prišla lopta k Marekovi a ten so strelou z prvej a s prispením teču, prekonal súperovho brankára (1:2). Po skorigovaní stavu šance na našej strane ďalej pribúdali, avšak aj keď sme hrali veľmi slušne kombinačne, poriadna strela z našej strany neprichádzala, ak sme aj zakončili, stála proti nám aj konštrukcia súperovej brány, no a tak sme opäť raz pykali na slabšiu koncentráciu pri bránení, súper ešte pridal ďalšie dva góly (1:4).

Na konci zápasu sme skúsili aj hru bez brankára, avšak tá už k ničomu neviedla, v treťom kole sme teda opäť prehrali, tentokrát 1:4.

 

Zostava: A.Lackovič-M.Toman, A.Lelkeš, M.Holec, Mi.Ryšavý, Ma.Ryšavý, P.Tulis, Ľ.Kovačic, M.Suchán
Góly: Ma.Ryšavý

 

Štatistické zaujímavosti

Marek je s dvoma gólmi spoločne s Mišom najlepším strelcom nášho tímu v aktuálnej sezóne, avšak Marek dosiahol už na historicky 69 gól v drese nášho klubu, čím sa dostal definitívne na pozíciu historicky piateho najlepšieho strelca FC Kabo.

 

Čo nás najbližšie čaká

V sobotu 14. Októbra narazíme na veľmi silného súpera, tým bude tím Olympicu, zápas začína o 9:30. Treba sa pripraviť na to, že Olympic sa nás bude snažiť predčiť kombinačným futsalom, tento tím využíva aj narážačky na ich vysunutého útočníka, skoro tak ako my (smiech). Obrana musí byť základom úspechu v tomto zápase, lebo ak to zvládneme vzadu, zápas skončí 0:0, nakoľko s gólom máme trošku problém (smiech).

Treba zabojovať, v ďalšom zápase nemáme absolútne čo stratiť, môžeme len prekvapiť...