V roku 2018 bol našim prvým súperom Merkúr...

17.01.2018 20:38

Do roku 2018 sme v rámci ligového zápasu vstúpili 13. Januára zápasom proti tímu Merkúr Trnava, pričom v tomto zápase sme nemali čo stratiť...

 

Nakoľko bol Merkúr favoritom tohto zápasu, my sme do zápasu vstúpili najmä s cieľom pozorne brániť. Merkúr sa snažil tvoriť hru, avšak vyložené šance neprichádzali z ich, ako ani z našej strany, prvý polčas sa niesol v znamení pozorných obrán. Súpera sa nám darilo držať na dištanc, prvý polčas sa tak zaslúžene skončil 0:0.

Úvod druhého polčasu zmenu v hre oboch tímov nepriniesol, avšak prišla naša fatálna chyba pri striedaní, v čase, keď súper zahrával aut...písala sa 23. Minúta, keď súper zahrával aut a naši dvaja hráči išli v tomto momente nepochopiteľne striedať. Súper na túto situáciu zareagoval, prišla prihrávka na os ihriska a Andrej bol v bráne už len štatista (0:1). Po inkasovanom góle sme sa snažili odpovedať aj my, vyložené šance však neprichádzali, súpera sme do veľkých šancí taktiež nepúšťali a pri tomto obraze hry sa zápas dostal až k svojmu záveru. Na záver zápasu sme skúsili ešte hru bez brankára, boli sme usadení na polovici súpera, avšak poriadna strela z našej strany neprišla a tak sme v tomto veľmi zaujímavom zápase prehrali najtesnejším možným rozdielom 0:1. Náš výkon bol však solídny, v obrane sme si súpera postrážili, škoda len, že sa nám nepodaril pretlačiť nejaký ten gól do ich siete.

 

Zostava: A.Lackovič – P.Tulis, T.Janovič, Ľ.Kovačic, Mi.Ryšavý, Ma.Ryšavý, M.Toman, M.Suchán, P.Gažo

 

Najbližšie sa v lige predstavíme 20. Januára, čaká nás náročný zápas proti Družbanom so svojim výkopom o 11:45.