V 6. kole sme sa stretli s tímom Trnava United

29.10.2017 11:37

6. kolo nám prisúdilo tím Trnava United, do tohto zápasu sme vstupovali s cieľom vyhrať...

 

Zápas sme začali skutočne aktívne, súpera sme pohybom a aktivitou určite prekvapili, čoho dôsledkom bol úvodný gól, ktorého autorom bol Ľubo (1:0, 3. Minúta). V aktívnom prístupe sme pokračovali aj naďalej, ďalšia zo šancí sa nám naskytla z nepriameho kopu, keď súper zahral druhú prihrávku na svojho brankára proti pravidlám...

K zahrávaniu sa postavil Miro s Tuldom...prvý menovaný prihral Tuldovi, ktorý z prvej vystrelil a vyhrávali sme už o dva góly (2:0, 9. Minúta).

Súper bol určite zaskočený, hrali sme skutočne dobre, naša obrana bola pevná, podržal aj Andrej v bráne a o 2 minúty po druhom góle sme strelili aj tretí, ktorého autorom bol Miloš (3:0, 11. Minúta).

Prvý polčas bol jednoznačne v našej réžií, svojim druhým gólom v zápase sa po prekvapivej strele špicom presadil opäť Tuldo (4:0, 13. Minúta).

Do konca prvého polčasu to nebolo všetko, v 16. Minúte sa gólom prezentoval ešte aj Marek (5:0, 16. Minúta).

Do konca prvého polčasu to už bolo z našej, ako aj zo súperovej strany všetko, prakticky zápas bol rozhodnutý a do druhého polčasu sme sa nemali kam ponáhlať...

Druhý polčas už z našej strany nebol ideálny, predsa len nám skóre 5:0 stúplo trošku do hláv a v aktivite sme dosť poľavili, viac z hry mal súper, ale aj keď niečo cez obranu prešlo, Andrej bol v bráne oporou...

Šance však pribúdali aj na našej strane, avšak v zakončení sme už neboli tak efektívni, v 27. Minúte sa však do šance dostal Andrej, jeho prihrávka bola zrazená brániacim hráčom súpera, ktorý ju smeroval priamo do vlastnej brány (6:0, 27. Minúta), Andrej sa mohol tešiť vôbec z prvého gólu v našom drese.

Zápas v rýchlom tempe pokračoval ďalej, ďalšie góly neprichádzali a aj keď sa už zdalo, že si Andrej pripíše v bráne čisté konto, v predposlednej minúte súper nastrelil loptu z uhlu, strelou bol nastrelený útočiaci hráč súpera a lopta skončila v bráne (6:1, 39. Minúta).

Za tohto stavu sa už zápas aj skončil, pripísali sme si druhé víťazstvo v sezóne a ako čas ukázal, posunuli sme sa na 10. Miesto.

 

Zostava: A.Lackovič – A.Lelkeš, M.Toman, P.Tulis, F.Hluško, Ľ.Kovačic, Mi.Ryšavý, Ma.Ryšavý

Góly: P.Tulis 2, Ľ.Kovačic, Mi.Ryšavý, Ma.Ryšavý, A.Lelkeš

Víťazný gól: P.Tulis

Žltá karta: F.Hluško

 

PS: Tuldo sa svojimi dvoma gólmi prepracoval do pozície najlepšieho strelca nášho tímu v aktuálnej sezóne (4 góly), inak dosiahol už svoj 123 gól v drese FC Kabo a definitívne sa osamostatnil na pozícií historicky druhého najlepšieho strelca nášho tímu.

Marek strelil v zápase proti United svoj tretí tohtosezónny gól, dostal do pozície druhého najlepšieho strelca nášho tímu v aktuálnej sezóne, celkovo strelil v drese FC Kabo už svoj okrúhly 70 gól, za ktorý mu patrí so stratou 37 gólov na Piza, pozícia historicky piateho najlepšieho strelca FC Kabo.

Miloš, ako aj Ľubo, strelili v aktuálnej sezóne svoj druhý gól, dostihli tak v počte gólov Miša...Pokiaľ ide o históriu, Miloš strelil svoj historicky 57 gól, Ľubo zase 23 gól.

Tak ako bolo spomínané už v reporte zo zápasu, z historicky prvého gólu v našom drese sa tešil už aj Andrej Lelkeš, ktorému týmto gratulujeme.

 

Čo nás čaká...

V nasledujúcom 7. Kole sa stretneme s FK ZELENEČ, zápas sa odohrá v sobotu 4.11.2017 o 13:15 !!!

 

S FK Zeleneč sme sa stretli naposledy v sezóne 2015/2016, keď sa postupne zrodili výsledky:

FC Kabo-FK Zeleneč 3:8 (góly: T.Janovič, Ma.Ryšavý a Tuldo)

FC Kabo-FK Zeleneč 1:1 (góly: Sucho)

FC Kabo-FK Zeleneč 5:5 (góly: Sucho 2, Ma.Ryšavý 2 a Demovič)

 

Nad FK Zeleneč sme však naposledy vyhrali ešte v sezóne 2013/2014, odvtedy uplynulo ďalších päť vzájomných zápasov, z ktorých sme so Zelenčom 3 krát prehrali a dvakrát remizovali; v minulej sezóne sa na tento tím nenarazili.

Zelenču však aktuálna sezóna zatiaľ vôbec nevychádza, po 6 zápasoch má tento tím na konte 6 prehier, pri skóre 17:36.

Zeleneč mal v doterajšom priebehu sezóny rovnakých súperov ako my, avšak aj keď tento tím určite nie je tak zlý, ako ukazujú výsledky, aktuálne ide o lepšie skóre o predposledný tím aktuálnej sezóny.

 

Aj keď nám posledné vzájomné zápasy s týmto tímom bodovo nepriali, v aktuálnej sezóne sme predsa len v porovnaní s našim najbližším súperom v lepšom psychickom rozpoložení a ak si zápas pokryjeme v defenzíve, verím, že sa budeme tešiť z ďalších bodov, pozor však na prehnané sebavedomie, FK Zeleneč je veľmi nepríjemný a nevyspytateľný súper...