V 4. kole sme narazili na Olympic

16.10.2017 16:37

V rámci 4. Kola OLF Trnava sme narazili na tím Olympicu, v zápase, v ktorom sme nemali čo stratiť...

S Olympicom sme sa nestretli dlhšiu dobu, ide o tím, ktorý pravidelne bojoval o víťazstvo v 1. OLF, no a ak sme chceli vo vzájomnom zápase uspieť, chcelo to od nás viac ako 100% výkon.

Do zápasu sme vstúpili s jasnou taktikou, ubrániť súpera čo najdlhšie pri vyrovnanom stave, resp. chceli sme sa pokúsiť streliť gól ako prví, aby sme súpera dostali pod väčší tlak, avšak vyrovnaný stav sa nám darilo držať tak do prvej tretiny prvého polčasu, nakoľko následne sme inkasovali prvý gól po nedôslednom bránení ich vysunutého hráča (0:1).

Olympic nám vo vzájomnom zápase ukázal, prečo je neustále na špici poradia OLF, ich hra je založená na neustálom pohybe, hráči vedia čo hrajú, no a aj navzdory tomu sme do konca prvého polčasu inkasovali ďalšie dva góly, na prestávkový preslov sme sa teda poberali za stavu 0:3.

 

Hra v druhom polčase sa nijako nezmenila, súper mal viac z hry, sem tam sme sa v šanci ocitli aj my, avšak premieňanie šancí nám robí zatiaľ obrovské problémy...nakoľko naša hra nie je ani v defenzíve ideálna, do konca zápasu sme inkasovali ešte ďalšie tri góly, žiaden sme nestrelili a tak si Olympic pripísal ďalšiu pohodovú výhru, tentokrát v pomere 6:0 a je na čele OLF s impozantným skóre 33:3.

S troškou nadhľadu sa dá poznamenať, že Olympic strelil v zápase tri náhodné góly, avšak to nič nemení na fakte, že na nejaký ten bod sme v tomto zápase nemali absolútne žiaden nárok. 

 

Zostava: Lackovič Andrej - Tulis Pavel, Suchán Marek, Holec Michal, Kovačic Ľubo, Lelkeš Andrej, Janovič Tomáš, Toman Miroslav

 

Sú za nami 4. Kolá, po tých máme bilanciu 1 výhra a 3 prehry, pri skóre 6:17...Čo sa týka hry, tak nie je to najhoršie, avšak nemôžeme sa tváriť, že je všetko v poriadku, nakoľko v defenzíve to silno škrípe, čo sa týka útoku, máme extrémny problém streliť gól a nijako výrazne nás zatiaľ nepodržal ani brankár, je teda čo zlepšovať...

V nasledujúcom kole narazíme na Dynamo Trnava, teda na súpera, ktorý patrí jednoznačne k tým slabším v OLF, ide však aj o tím, ktorý má aktuálne o 3 body viac ako my, skóre tohto tímu je 9:19.

Výsledky Dynama v aktuálnej sezóne:

Olympic-Dynamo 7:1

Komplet-Dynamo 6:0

Dynamo-Trnava United 4:3

FK Zeleneč-Dynamo 3:4

 

S Dynamom sme sa v minulej sezóne stretli trikrát, pričom všetky tri zápasy sme vyhrali, postupne po výsledkoch 4:1, 2:1 a 6:1...Vieme s kým hráme, ak si ustrážime súpera v defenzíve, verím, že v tomto zápase nejaký ten gól strelíme, máme skutočne slušnú šancu na ďalšie 3 body, treba však zabojovať. V minulej sezóne sa o 12 gólov v sieti Dynama postarali Mišo (4 góly), Miloš, Ľubo a Tuldo (všetci po 2 góly), Marek a Paťo (po 1 góle).

Dynamo aktuálne drží sériu dvoch výhier, snáď ju našim kvalitným výkonom prerušíme a našim prípadným víťazstvom nášho najbližšieho súpera v tabuľke preskočíme.

Zápas s Dynamom sa odohrá v sobotu 21.10.2017 o 12:30 !!!