V 17. kole sme sa stretli s Torpedom Trnava

18.03.2017 17:14

Nášmu tímu sa v rámci 17. Kola postavilo Torpedo Trnava, pričom favoritom tohto zápasu mal byť práve náš tím...

Stretnutie medzi tretím a piatym tímom 2.OLF začalo z nášho pohľadu veľmi dobre, keď strelou z uhlu prekvapil brankára Torpeda Tuldo a dostali sme sa do vedenia (1:0), no a v tej chvíli určite nikto z nás nepredpokladal, že to bolo naposledy, čo sme v tomto stretnutí vyhrávali.

Po našom vedúcom góle sme si opäť vybrali slabšiu chvíľku, súper vyrovnal (1:1) a aby toho nebolo málo, onedlho sme už prehrávali (1:2). Skutočne naša obrana v posledných zápasoch nevypadá vôbec isto (asi nám chýba dlhodobo nechodiaci Dodo) a súperi toho dokážu využiť a to sme sa pritom po väčšinu tejto sezóny mohli pochváliť najlepšou obranou v lige. Prvý polčas sa potom už dohral za tohto stavu...

Do druhého polčasu bolo našou snahou so zápasom niečo spraviť a skutočne sa nám podarilo aj vyrovnať, keď si na prihrávku do priestoru zbehol Tuldo a vybiehajúceho brankára súpera obstrelil (2:2). Zápas bol za stavu 2:2 opäť otvorený, šancu na úspech mali oba tímy, nakoľko sa šance striedali na oboch stranách, za zmienku stojí určite nájazd Miša na brankára súpera, avšak v koncovke sme opäť zlyhali...

Ďalší priebeh zápasu nám však opäť neprial, súper strelil svoj tretí gól a opäť sme prehrávali (2:3). Na našom tíme bolo vidieť, že chceme v tomto zápase uspieť, avšak nedôrazná a často chybujúca obrana pomohla súperovi k vedeniu, no a keď sa zápas doťahuje, vždy to stojí veľa síl...Veľkou škodou je aj to, že sa v priebehu zápasu zranil Filip, nakoľko nám zostal na striedanie len jeden hráč...

Snahu však nášmu tímu nemôžem uprieť, no a podarilo sa nám aj s vypätím všetkých síl zrovnať, keď sa po zahrávanom rohu do lopty oprel Tuldo a strelou z prvej prekonal súperovho brankára, čím zároveň dovŕšil aj svoj hattrick v tomto zápase (3:3).

Do konca stretnutia sa ešte striedali šance na rozhodujúci gól na oboch stranách, avšak už sa skórovať nepodarilo žiadnemu z tímov a tak musím konštatovať, že remíza bola v tomto zápase spravodlivá.

Po našom zápase sa stretol Komplet s Prednádražím, pričom Prednádražie toto stretnutie zvládlo za tri body, čo znamená len toľko, že aktuálne je neohrozene na prvom mieste Kaizer, Prednádražie je už druhé, pričom tento tím má o jeden bod viac ako náš tím, avšak aj ako Komplet.

Záver 2. OLF bude nesmierne zaujímavý, tímom zostáva odohrať už iba štyri zápasy, o postup z druhého miesta sa bijú tri tímy, pričom nás najbližšie čaká práve Prednádražie, čiže na nás v súčasnej situácií čaká zápas tejto sezóny !!!

Nasleduje týždeň voľna, po ktorom sa 1. Apríla o 9:30 stretneme so zmieňovaným Prednádražím.

 

Zostava: Lackovič Andrej - Tulis Pavel, Holec Michal, Lelkeš Andrej, Suchán Marek, Hluško Filip, Ryšavý Marek

 

Góly za Kabo: Tulis Pavel 3

Žlté karty: Suchán Marek


PS: Pozitívom tohto stretnutia bol určite hattrick v podaní Tulda, ktorý si tak upevnil pozíciu najlepšieho strelca nášho tímu v tejto sezóne, keď dosiahol v nej už 15 strelených gólov.

Určite treba spomenúť aj to, že Tuldo dosiahol v drese FC Kabo už svoj 117 gól a dotiahol tak v historickej tabuľke strelcov doposiaľ druhého Šošála.