V 15. kole sme darovali 3 body lídrovi

04.03.2017 19:37

V rámci 15. kola sme narazili na lídra, tím Kaizer a v tomto zápase išlo o šláger 2. OLF, veď sa stretli prvé dva tímy tejto ligy.

Veľká škoda, že k tomuto dôležitému zápasu sa hráči nášho tímu postavili tak, že sme nastúpili len v počte 4+1 a to ešte nebol v našej bráne ani brankár, nakoľko sa do nej postavil Sucho.

Tak ako to nádejne vypadalo na náš postup, aktuálne sme už tretí, nakoľko si Komplet poradil s Trnava United a za toto si môžeme jednoznačne sami, nakoľko s takýmto prístupom sa veľmi ťažko vyhráva a v neposlednom rade bojuje o postup...

Náš tím má takú vymoženosť, že má FB stránku, ako aj web stránku, na ktorých sú všetky aktuality ohľadne pôsobenia nášho tímu, treba to pozorne sledovať a taktiež sa treba k účasti na jednotlivých podujatiach vyjadrovať...

Zápas 15. kola začal pre nás veľmi zle, veď v podstate hneď od úvodnej minúty sme prehrávali, keď sme si strelili vlastný gól (0:1). Zápas sa pre nás nevyvíjal dobre ani v nasledujúcom priebehu, súperovi sme nahrávali na góly aj sami, naviac sme boli aj svedkami trošku komického okamihu, keď náš brankár namiesto toho, aby zastavil druhú prihrávku na seba, tú pustil a lopta skončila v našej sieti...Toto všetko rezultovalo do polčasového hvizdu, kedy bol stav 0:4 v náš neprospech, avšak skutočne náš súper prišiel ku gólom ako slepé kura k zrnu...

Ani do druhého polčasu sme nemali dobré vyhliadky, predsa len bez striedania ubúdajú sily rýchlejšie ako obvykle, hra nie je taká dynamická ako by sa očakávalo, avšak aj napriek tomu sme chceli zabojovať...

Začiatkom druhého polčasu sme súpera zatlačili a po peknej kombinácií Tuldo, Mišo, Miloš, skóroval posledne menovaný do prázdnej brány (1:4). Čas však plynul, sily ubúdali a súper strelil opäť gól (1:5). Druhý polčas bol však v našom podaní určite lepší ako ten prvý, po dôraze sme dokázali streliť ďalší gól, keď sa Tuldo po strete so súperovým brankárom zorientoval najlepšie a pod brvno znížil (2:5). Zvýšená aktivita nám dala aj možnosť penalty, ku ktorej sa postavil Tuldo, avšak brankár súpera strelu vyrazil...O penaltu sa pred zahrávaním usiloval aj Miloš, avšak toho Tuldo ubezpečil, že bude kopať on, chyba !? Toto zaváhanie si v priebehu soboty potom Tuldo u Miloša vyžehlil, na verejnej akcií ho odmenil pivečkom a tým sme túto situáciu definitívne ukončili...Tuldo mal ešte jeden svetlý moment, keď po zahranom aute ho Mišo našiel ideálnou prihrávkou, Tuldo však pumelicou z diaľky nastrelil len spojnicu brvna a tyče. V priebehu druhého polčasu potom prišli dvaja Andrejovia (jeden z nich brankár), avšak to za stavu, kedy by sa už len ťažko dalo so zápasom niečo spraviť a súper ešte upravil stav na konečných 2:6 z nášho pohľadu.

Tak ako sme sa k predošlým zápasom schádzali v celkom slušnom počte, dnes to vyvrcholilo vysokou neúčasťou a súperovi sme prakticky venovali 3 body zadarmo, pričom si trúfať napísať, že keby sme sa zišli v dostatočnom počte, čím mám na mysli minimálne dvoch hráčov na striedanie, zápas by sme zaiste neprehrali. Na keby sa však nehrá, prehrali sme a spadli sme na 3. miesto, pričom aj keď je dokonca ešte šesť zápasov, postup nemáme už len vo svojich „rukách“...

Verím, že takýto zápas v tejto sezóne už nezažijeme a dohráme ligu so cťou, pričom samozrejme treba stále veriť v postup, ku ktorému však potrebujeme víťaziť.

Stále na nás čaká aj vzájomný zápas s Kompletom, čiže jednoducho napísané, ak všetky zostávajúce zápasy vyhráme, určite postúpime.

 

Zostava: Suchán Marek (Lackovič Andrej)- Ryšavý Miloš, Tulis Pavel, Holec Michal, Ľubo Kovačic (Lelkeš Andrej)

 

Góly za Kabo: Ryšavý Miloš, Tulis Pavel

Žltá karta: Ryšavý Miloš

 

PS: Miloš strelil v tejto sezóne už svoj šiesty gól, čím sa zaradil na pozíciu tretieho najlepšieho strelca nášho tímu. Miloš inak zaznamenal celkovo už svoj 51 gól v drese nášho tímu, čím preskočil Izakoviča a atakuje Jarošku.

Miloš však dnes zaznamenal svoju druhú žltú kartu v tejto sezóne, čím nad ním visí stop na jeden zápas, v prípade keď inkasuje ďalšiu žltú kartu.

A k Milošovi ešte jeden fakt, ten totiž skóroval v posledných troch zápasoch nášho tímu a svojimi šiestimi gólmi v tejto sezóne vyrovnal svoje gólové maximá zo sezón 2005/2006 a 2006/2007, avšak stále stráca 3 góly na jeho najlepšiu gólovú sezónu 2008/2009.

Tuldo strelil už svoj 12 gól v aktuálnej sezóne, celkovo už svoj 114 v drese FC Kabo, čím stráca už len 3 góly na historicky druhého najlepšieho strelca nášho tímu, Šošála.