V 13. kole sme si pripísali ďalšie víťazstvo

11.02.2017 17:51

Sobota 11.2.2017 bola svedkom 13. kola 2. OLF, v rámci ktorého sme narazili na nepríjemný tím Destilere Trnava.

Dnešný hrací deň otváral práve náš zápas, nakoľko ten mal výkop už o 8:00, avšak šanca na náš úspech stúpla ešte pred výkopom, nakoľko hráči súpera sa zišli pre tento zápas len v počte 4+1.

Zápas začal pre nás dobre, veď hneď v 3. minúte sa presadil Marek (1:0). Po vedúcom góle sa hra trošku upokojila, súper sa aj snažil niečo tvoriť, avšak to boli len márne náznaky a do väčších šancí sa nedostával. V ďalšom priebehu 1. polčasu, ako aj zápasu sme mali predsa len navrch my, no aj keď náš výkon nebol zrovna ideálny, vyplývalo to aj z hry súpera, ktorému sme sa prispôsobovali.

V zápase sme sa dostávali do viacerých šancí, ale opäť sme niekoľkokrát stroskotali v koncovke, avšak predsa len v prvom polčase ešte nejaké góly prišli, keď náš ďalší gól strelil Peter, ktorý bol zároveň jeho premiérovým v drese nášho tímu (2:0). Do konca prvého polčasu skóroval ešte aj Sucho a svoj druhý gól pridal Peter, no a tento zápas bol prakticky rozhodnutý po prvom polčase (4:0).

Do druhého polčasu sme samozrejme nastúpili s vedomím, že štvorgólové vedenie proti odovzdanému súperovi stratiť nemôžeme a tak sme sa štýlom opäť trošku súperovi prispôsobili a ten zrejme nemal až také problémy, aby s dychom nestačil, avšak ani to nebolo prekážkou, nakoľko ďalší gól pridal po peknej kombinácií Tuldo (5:0). Onedlho sa gólom presadil aj Miloš, aj keď po pravde išlo o veľmi náhodný gól, ale tak Miloš to okomentoval, že tento gól padol na základe jeho dlhoročných skúseností a tak sme mu to teda aspoň v tej chvíli nejako nevyhovárali (6:0). Onedlho sme pridali ďalší gól, keď sa v 37 minúte po peknej a prudkej strele presadil Ľubo (7:0), aby o minútu svoj hattrick v tomto zápase dovŕšil Peter (8:0). V tej istej minúte však prišlo naše zaváhanie v obrane, keď sa popri čiare predral do šance hráč súpera a nejakým spôsobom pretlačil loptu až pred bránu, pred ktorou čakal jeho spoluhráč a ten nemal problém zaistiť pre svoj tím aspoň čestný úspech, ktorý nás samozrejme mrzel, nakoľko toto bol jeden z tých zápasov, kedy si Andrej mohol udržať čisté konto (8:1). Pri vedení 8:1 to stále nebolo z našej strany všetko, nakoľko rezultát tohto zápasu ukončil Marek svojim druhým gólom a podtrhol tak naše víťazstvo (9:1).

Dnešný zápas priniesol pre náš tím pohodlné víťazstvo a hlavne dôležité 3 body, ktorými sme si upevnili druhé miesto, avšak nakoľko dnes Komplet porazil prvý Kaizer, na lídra sme v strate už len jedného bodu, Komplet na nás pre blížiacim sa vzájomným zápasom, stráca stále 5 bodov.

 

Zostava: Lackovič Andrej- Ryšavý Miloš, Tulis Pavel, Holec Michal, Kovačic Ľubo, Suchán Marek, Ryšavý Marek, Bežuch Adrián, Gažo Peter, Lelkeš Andrej


Góly za Kabo: Gažo Peter 3, Ryšavý Marek 2, Tulis Pavel, Suchán Marek, Ryšavý Miloš, Ľubo Kovačic

 

PS: Najlepší strelec nášho tímu Tuldo pridal už svoj 11 gól v sezóne (celkovo 113), dnešnými dvoma gólmi Marek dosiahol na métu 7 gólov v tejto sezóne (celkovo 61), čím je druhým najlepším strelcom nášho tímu, Miloš, Sucho a Ľubo si svojim dnešným gólom upravili svoje konto na 4 góly (celkovo 49/26/21) a všetci traja sú na treťom mieste streleckej tabuľky nášho tímu v aktuálnej sezóne. Peter dnešným hattrickom v aktuálnej sezóne preskočil v počte gólov Adriána, Ivana, Filipa, Andreja Lackoviča a Peťa Kubiša.

Za zmienku stojí aj to, že Marek je z historického hľadiska už len na 7 gólov od piateho najlepšieho strelca nášho tímu, Jura Piačeka. Miloš z historického hľadiska dostihol v počte gólov Vlada Raua, Ľubo zase prestihol Mira Toráča a Sucho dostihol Zimmera.

PS1: Peťo Gažo dnes zažil hneď niekoľko udalostí, ktoré je treba osláviť, t.j. prvý gól za náš tím, prvý hattrick za náš tím, ako aj prvý víťazný gól za náš tím...všetko podstatné, teda to, čo sa patrí bude pripomienkovať Mišo, čiže určite sa na nič nezabudne.