V 11. kole sme nestačili vo vyrovnanom zápase na ŠK Prednádražie

28.01.2017 13:14

V 11. kole sme narazili na nepríjemné Prednádražie, pričom sa očakával zápas, v ktorom veľa gólov nepadne.

Zápas začal podľa predpokladu, bez výraznejšej šance, oba tímy pozorne bránili a prakticky nie je ani čo rozoberať, pričom v nie príliš veľkom tempe zápas dospel do polčasovej bezgólovej remízy.

Ani v druhom polčase sa neočakávalo, že niektorí z tímov otvorí obranu a aj to tak skutočne bolo, avšak za zmienku stojí určite výborný zákrok Paťa, ktorý zlikvidoval 100% šancu súpera, keď sa výborne hodil a loptu vytlačil na roh.

Už keď sa zdalo, že zápas skončí bezgólovou remízou, prišla jedna z mála našich chýb v tomto zápase a súper to dokázal 45 sekúnd pred koncom využiť v strelenie dôležitého gólu. Nakoľko do konca stretnutia už chýbalo skutočne málo, rozhodli sme sa pre hru bez brankára, avšak nezvládli sme rozohrávku po inkasovanom góle a súperov hráč prakticky z celého ihriska strelil druhý gól a bolo rozhodnuté.

Tento zápas nám z hľadiska ofenzívy absolútne nevyšiel, prakticky sme bránu súpera neohrozili, no aj keď to v obrane nebolo najhoršie, predsa len mal súper v tomto zápase viac šancí na gól a nakoniec nám pripravil štvrtú prehru v aktuálnej sezóne. Druhý vzájomný zápas s Prednádražím veľmi pripomínal ten prvý, tam sa taktiež rozhodlo až v samom závere, avšak s rozdielom, že sme sa z víťazstva tešili my...

Po našom vystúpení sa odohral zápas Kaizeru s Destilere, v ktorom Kaizer dokázal zvíťaziť, čiže na čele tabuľky sa v podstate nič až takého zásadného nezmenilo, Kaizer však navýšil na čele svoj náskok pred nami na 4 body, Destilere zostalo aj po tejto prehre stále tretie, avšak stále na nás stráca 4 body.

 

Zostava: Putera Patrik- Ryšavý Miloš, Tulis Pavel, Holec Michal, Kovačic Ľubo, Gažo Peter, Suchán Marek, Ryšavý Marek

 

PS: Do našej zostavy sa vrátil po hosťovaní späť Paťo, pričom svojim pôsobením v bráne určite nesklamal a v bráne nás podržal.