V 10. kole sme nijako neprekvapili...

26.11.2017 00:07

V 10. Kole sme narazili na Eltom, ktorý figuroval pred týmto kolom na slušnom 5. Mieste, no a navzdory tomu sme v tomto zápase nemali čo stratiť...

 

Začali sme výborne, hneď z úvodu zápasu sme mali dve tutovky, avšak aj to, čo sa za normálnych okolností zahodiť nedá, to my dokážeme, no a ako to už býva zvykom, následne nedôslednou obranou dostaneme súpera na koňa, čo sa nám „podarilo“ aj v tomto zápase.

Po prvom polčase sme boli v strate troch gólov, prehrávali sme 1:4, za zmienku stál len gól Miša, ktorý po peknej kombinácií už nemal problém zakončiť do prázdnej brány.

Do druhého polčasu sme chceli s výsledkom niečo spraviť, ale plnenie si našich defenzívnych povinností je našim veľkým problémom, no a keď sme v zápase prehrávali už 1:6, svojim ôsmym gólom v sezóne výsledok dve minútky pred koncom upravil Tuldo.

Na to, že bol Eltom pred týmto zápasom na piatom mieste, na ihrisku zase tento tím nepôsobil dominantne, dalo sa s nimi hrať a aj vyhrať, avšak našou hrou v defenzíve súperom výrazne uľahčujeme hru a doplácame na to výraznými prehrami, pričom aj keď je v hre stále 15 bodov, na prvú osmičku môžeme zabudnúť.

 

Zostava: A.Lackovič – Ma.Ryšavý, Mi.Ryšavý, M.Toman, P.Tulis, Ľ.Kovačic, M.Holec, M.Suchán, T.Janovič

Góly: M.Holec, P.Tulis

 

Štatistické okienko

V tomto zápase strelili gól dvaja najlepší strelci nášho tímu v aktuálnej sezóne, Tuldo strelil svoj ôsmy gól, Mišo zase svoj šiesty gól, pričom ide zároveň aj o historicky najlepších dvoch strelcov FC Kabo, Mišo má na konte 142 gólov a Tuldo 127.

 

Čo nás čaká

Nakoľko na budúci týždeň má celá liga voľno, o dva týždne, t.j. 9.12.2017 nastúpime o 12:30 proti siedmemu tímu ligy, ktorým je tím Prednádražia.

Tento tím všetci veľmi dobre poznáme, Prengo to hrá najmä zo zabezpečenej obrany, na druhej strane, aj keď proti každému sa dá hrať, je to práve Prengo, ktoré je pre nás posledným najhrateľnejším súperom v základnej časti ligy.

V minulej sezóne sme sa s Prednádražím stretli trikrát, v prvom zápase sme vyhrali 3:0, keď góly padali až v posledných troch minútach zápasu, dva strelil Tuldo, jeden Marek...

V druhom zápase nám Prednádražie vrátilo požičané z prvého zápasu, porazilo nás 2:0, keď oba góly padli až v poslednej minúte zápasu, no a v treťom vzájomnom zápase minulej sezóny sa zrodila remíza 2:2, keď súper vyrovnal v predposlednej minúte zápasu, za nás skóroval opäť Tuldo a Marek.

V minulej sezóne sme teda mali s Prednádražím vzácne vyrovnanú bilanciu, uvidíme, čo nám prinesie 11. Kolo aktuálnej sezóny a zároveň posledný zápas tohto roku.

Verím, že všetci chceme ukončiť tento rok víťazstvom, treba aby sme na tento zápas všetci pristúpili zodpovedne.