Ťažký zápas s Dynamom nám priniesol očakávané 3 body

04.02.2017 19:10

Ahoj všetci, v rámci tohto reportu sa vám pokúsim priblížiť dianie v rámci 12. Kola 2.OLF, v rámci ktorého sa náš tím stretol s aktuálne posledným tímom našej ligy, Dynamom Trnava.

 

Zápas na rozdiel od ostatných začal zhurta, nakoľko po peknej kombinácií sa po strielanej prihrávke presadil gólom Ľubo (asistencia Marek), pričom ten so svojim zakončením nemal absolútne žiadne problémy a dostali sme sa do vedenia (1:0).

Do tohto zápasu, ako aj do každého ostatného sme sa snažili vstúpiť hlavne so zabezpečenou obranou, nakoľko toto je pre náš tím štýl, ktorý nám zaiste dokáže priniesť úspech v tejto sezóne.

Po našom vedúcom góle sa hra trošku upokojila, avšak predsa len sa striedali na oboch stranách šance, ktoré priamo po góle nevolali, ale brankári oboch tímov sa na pozore mať museli.

Zápas po splnení si našich defenzívnych úloh plynulo prešiel až do polčasového hvizdu a tak sme do druhého polčasu vstupovali vo výhode jednogólového vedenia.

Vedeli sme, že jednogólové vedenie je veľmi zradné, čím bolo našim cieľom samozrejme pridať druhý gól, avšak to sa nám nedarilo, veď v 100% šance sa ocitol aj Mišo, ktorý sa sám rútil z polovice ihriska na súperovho brankára, avšak ten ho vychytal.

Popri naším šanciam treba jednoznačne pochváliť aj nášho brankára Andreja, ktorý spoľahlivo aj za prispenia našej obrany likvidoval šance súpera, čím sme stále boli vo vedení o jeden gól.

Z nenazdajky prišla v našom podaní pekná útočná akcia, keď po osi Miloš, Sucho, Tuldo, skóroval posledný menovaný. Z hĺbky nášho obranného pásma prišla prihrávka Miloša na Tulda, ktorý z prvej posunul loptu na krídle zbiehajúcemu Suchovi, ktorý po svojej prihrávke opätovne našiel Tulda, ktorý predbehol súperovho obrancu a ten so svojim zakončením úž nemal problém, aj keď súperov brankár loptu zasiahol, avšak tá sa dokotúľala predsa len do brány (2:0).

Dvojgólové vedenie prinieslo nášmu tímu trošku pokoja, avšak súper sa nevzdával, nakoľko po vzore prvého vzájomného zápasu sa aj v tomto zápase odhodlal k odvolaniu brankára cca. 5 minút pred koncom zápasu...

Z počiatku sme sa bránili veľmi úspešne, strely Dynama smerovali vedľa našej brány, avšak prišiel roh súpera, z ktorého sa presnou a veľmi razantnou strelou hráč nášho súpera predsa len dokázal presadiť, stav sa z nášho pohľadu upravil na 2:1.

Nakoľko do konca stretnutia ešte stále zostávalo dostatok času, súper aj naďalej skúšal hru bez brankára, avšak tá po vzornom bránení nášho tímu už neviedla do vyrovnávajúceho gólu a tak sme tento zápas doviedli do víťazného konca.

V tomto zápase boli k videniu síce len 3 góly, avšak mohlo ich byť aj viac, čím by som ešte raz pochválil aj nášho brankára, ktorý nás zaiste potiahol k ďalšiemu víťazstvu, avšak popri tom si zaslúži pochvalu aj naša obrana, ktorá zvládla na výbornú najmä záverečný tlak súpera.

 

Zostava: Lackovič Andrej- Ryšavý Miloš, Tulis Pavel, Holec Michal, Kovačic Ľubo, Suchán Marek, Ryšavý Marek, Adrián Bežuch

 

Góly za Kabo: Kovačic Ľubo, Tulis Pavel

 

Žltá karta: Kovačic Ľubo

 

 

PS: Tuldo strelil v tejto sezóne už svoj 10 gól, celkovo tak už svoj 112 v drese FC Kabo a dostal sa tak na dostrel 5 gólov v rámci historickej streleckej tabuľky druhému najlepšiemu strelcovi FC Kabo, Šošálovi, ktorý má na konte 117 gólov.

Tuldo si inak upevnil pozíciu najlepšieho strelca nášho tímu v aktuálnej sezóne, keď z druhého miesta na neho Mišo a Marek strácajú 5 gólov.

Ľubo strelil v tejto sezóne svoj tretí gól, čím sa vyrovnal v tejto sezóne Suchovi a Milošovi, inak zaknihoval v drese nášho tímu už svoj 20 gól, čím vyrovnal zásahy Mira Toráča, ktorý nehrá navzdory svojmu zraneniu.
 

PS1: Tretie Destilere po našom zápase podľahlo Kompletu, čím sa Komplet dostal na tretie miesto, avšak na náš tím je v strate 5 bodov, pričom my na prvý Kaizer stále strácame 4 body, nakoľko prvý tím našej ligy dnes s prehľadom zvládol svoj zápas.

 

Poznámka: Dnešný zápas priniesol trošku vzruchu aj na tribúnach, avšak Martinka, ako aj Vierka, všetko zvládli s prehľadom, ako my na palubovke.

Po zápase sme sa v zložení Milan, Martinka, Miloš, Vierka, Tuldo, Sucho, Mišo a Robino stretli v bare, kde sme rozobrali všetko podstatné (deti si zahrali Bowling), no a s dobrým pocitom sme sa pobrali domov.