Sezóna 2019/2020; 9. kolo a zápas proti Eltomu Kasper Hrnčiarovce

23.11.2019 22:36

V rámci 9. kola sme sa stretli s tímom Eltom Kasper Hrnčiarovce a túžili sme konečne prelomiť sériu prehier.

Na tomto zápase sme sa zišli v hojnom počte, teda v porovnaní s minulým zápasom určite, veď sme mali troch hráčov, teda ľudí, na striedačke.

 

V predošlých zápasoch sme mali problém so vstupom do zápasu, chceli sme si teda úvod postrážiť, čo sa nám v podstate aj podarilo, aj keď vďaka šťastene, ako aj s prispením Kubíka v bráne.

V 8. minúte sme však už pykali a po góle Málika sme prehrávali 0:1.

Zaujímavý futsal pokračoval aj naďalej, viac z hry mali predsa len hráči súpera, aj keď nebezpeční pred bránou súpera sme boli z času na čas aj my.

Aktivita sa nám odmenila vyrovnávajúcim gólom v 14. minúte, ktorého autorom bol Miro. Eltom však pokračoval aj ďalej vo svojej snahe, treba priznať, že aj keď sme vyrovnali, súper bol aktívnejší a zaslúžene sa na konci prvého polčasu dostal opäť do vedenia, v 18. minúte sme inkasovali a prehrávali sme 1:2.

Za tohto stavu sa 1. polčas aj dohral, zaslúžene sme prehrávali a mohli sme byť skutočne radi, že len o jeden gól.

 

Do 2. polčasu sme teda išli so snahou zlepšiť našu hru, predsa len sme boli na dostrel a stále bolo o čo hrať.

Veľký moment sa udial hneď na začiatku druhého dejstva, nakoľko sme vyrovnali a autorom gólu bol novic Miro Puškáš, ktorý si tak otvoril v drese nášho klubu strlecký účet a treba veriť, že v podobnom duchu bude pokračovať aj naďalej.

 

Škoda, že sme vyrovananý stav neudržali trošku dlhšie, veď v 23. minúte, t.j. dve minúty po našom vyrovnávajúcom góle sme opäť prehrávali a ako to už býva zvykom,opäť po veľkej chybe v obrane a súperovi sme tak darovali ďalší gól, prehrávali sme 2:3.

V 2. polčase sme však predvádzali lepšiu hru, než v prvom dejstve, avšak aj navzdory tomu sme onedlho inkasovali opäť a po prvýkrát sme v tomto zápase strácali na súpera 2 góly (2:4).

 

O minútku neskôr sme zahrávali roh a aj keď to nebýva zvykom, zahrali sme ho na výbornú, pred bránu si nabehol Miro, strelil svoj druhý gól v zápase, stav sme tak upravili na 3:4 z nášho pohľadu a boli sme späť v hre.

 

Pokračovali sme v zlepšenom výkone, v bráne nás držal aj Kubík. Šance sa striedali na oboch stranách, Eltom nám však opäť utiekol na dva góly a to sa do konca zápasu písalo už len necelých päť minút (3:5).

Piaty gól súpera nás nezrazil na kolená,Eltom bol skutočne hrateľným súperom, tesne pred koncom sa nám ešte po peknej kombinácií z rohového kopu a koncovke Ruda podarilo skorigovať, na viac však už nezostával čas. Rudo si tak po Mirovi Puškášovi otvoril strelecký účet v drese nášho tímu.

 

V jednom z tých vydarenejších zápasov tejto sezóny sme teda Eltomu podľahli 4:5, aj keď súper si víťazstvo predsa len zaslúžil.

 

Naša obranná hra v tejto sezóne je hotovou katastrofou, v mnohých prípadoch sa viacerí nestíhajú vracať späť, súperom našou nedôslednosťou a slabým pohybom, resp. predvídavosťou darujeme množstvo gólov a preto nečudo, že sa nachádzame na poslednom mieste.

V lige sme dostali jednoznačne najviac gólov, sem tam dokážeme zápas zdramatizovať našou lepšou hrou v ofenzíve, to sa však stáva len sporadicky.

 

Máme toho veľa čo zlepšovať, avšak ak sa zídeme raz za týždeň, tak nemôžeme očakávať od zápasu toho moc.

 

Treba v tomto zápase vyzdvihnúť účasť, celkom dobrú koncovku, ako aj premiérové góly Mira Puškáša, či Ruda, inak však nemáme čo ospevovať.

 

Budúci týždeň má celá liga voľno, potom máme voľno my, aby sme tento rok ukončili zápasom proti Prednádražiu,, t.j. s tímom, ktorý v tejto sezóne predvádza rovnakú biedu ako my. Rok teda máme šancu ukončiť víťazstvom, treba sa oň pobiť s rozhodne nepríjemným súperom.

 

Zostava: KUBÍČEK - TULIS, SUCHÁN, MA.RYŠAVÝ, BACHRATÝ, TOMAN, KLČOVANSKÝ, PUŠKÁŠ

Góly za KaBo: TOMAN 2, PUŠKÁŠ, KLČOVANSKÝ