Sezóna 2019/2020; 5. kolo a zápas proti Floppersu Voderady

27.10.2019 09:51

V rámci 5. kola sme narazili na tím Floppers Voderady, proti ktorému sme chceli minimálne zopakovať posledný výkon, s ktorým sme sa prezentovali v predchádzajúcom zápase proti Torpedu Trnava.

 

Do tohto zápasu sme opäť nevstúpili najlepšie, po hrubých individuálnych chybách v obrane sme už v 6. minúte prehrávali 0:2 a aby toho nebolo málo, v 9. minúte to už bolo 0:3.

Hra sa za nepriaznivého stavu 0:3 trošku upokojila, dôsledkom čoho bol náš veľmi náhodný gól na 1:3, keď Kubík vykopol loptu a skôr neviditeľným tečom Mira skončila lopta za brankárom Floppersu. Stav stretnutia bol 1:3.

 

Od nášho gólu na 1:3 sa striedali šance na oboch stranách, žiadna zo šancí však nebola využitá a 1. polčas sa tak skončil za stavu, ktorý nastolila 9. minúta, prehrávali sme 1:3.

 

Treba podotknúť, že na zápas sme sa zišli opäť vo veľmi oklieštenej zostave (jeden hráč na striedanie), čoho dôsledkom boli v predchádzajúcich zápasoch góly v samom závere stretnutia, čoho sme sa chceli v tomto zápase vyvarovať a chceli sme samozrejme zabojovať o dobrý výsledok, bveď stav po 1. polčase bol z našej strany hratelný.

Túžba po dobrom výsledku je síce pekná, avšak premietnuť ju do reality je veľmi ťažké a je treba poznamenať, že naše výsledky sú vysoko závislé na tom, že na zápas chodíme v nízkom počte hráčov a v závere zápasov už jednoducho kondične nestačíme na súpera.

 

Aj keď sme v úvode 2. polčasu ešte hírili aktivitou, trošku nás zrazil gól súpera v 25. minúte, po ktorom sme prehrávali už 1:4.

Nasledujúcich 9. minút sme Floppersu ešte ako tak vzdorovali, záver zápasu nám však opäť nevyšiel, kondične sme opäť na súpewra nestačili, čoho dôsledkom bolo ďalších päť inkasovaných gólov a to v posledných šiestich minútach.

 

Svetlým momentom 2. polčasu sa tak stal len gól Tulda, ktorý po situácií dvoch na jednoho, po prihrávke Sucha, nedal umiestnenou strelou brankárovi Floppersu šancu na dobrý zákrok.

 

Zápas sa teda z nášho pohľadu skončil vysokou prehrou 2:9 a to aj cez fakt, že tri štvrtiny zápasu sme hrali so súperom prakticky vyrovnaný futsal, keď sme trpeli opäť aj na nepriemienanie šancí na skórovanie.

 

Po 5. kole teda figurujeme v lige stále na poslednom 11. mieste, naša obrana je s 31 inkasovanými gólmi vôbec najhoršou v lige a to všetko hlavne preto, lebo nás chodí na zápasy málo.

Aj keď sú tímy v našej lige hratelné (minimálne tie, na ktorých sme už v tejto sezóne narazili), do šancí sa dostávame a so súpermi držíme krok, kondične v závere zápasov už nestačíme.

 

Stačí málo, aby sme na zápasy chodili v dostatočnom počte, aspoň dvaja, traja na striedanie, to je však u nás, zdá sa, obrovským problémom.

 

Zostava: KUBÍČEK - TULIS, SUCHÁN, KLČOVANSKÝ, TOMAN, MA.RYŠAVÝ

Góly za KaBo: TOMAN, TULIS

 

V nasledujúcom 6. kole sa stretneme s tímom Atomik Trnava, teda s tímom, ktorý patrí v lige k tým lepším a ak sa nezmobilizujeme a neprídeme v dostatočnom počte na tento zápas, zrejme nás nečaká opäť nič jednoduchého.

Zápas sa odohrá 2. novembra o 8:50 v Komplet Aréne (Hrnčiarovce nad Parnou).