Sezóna 2019/2020; 4. kolo a zápas proti Torpedu Trnava

20.10.2019 12:18

V rámci 4. kola sme odohrali 19.10.2018 zápas proti Torpedu Trnava, ktoré malo na konte už jednu tohtosezónnu výhru, keď si poradilo s Olympicom.

 

My sme už chceli taktiež zabodovať, Torpedo je predsa len hrateľným tímom, avšak do zápasu sme opäť nevstúpili najlepšie.

Súper nás od samého začiatku zápasu zaskočil najmä ich hrou bez brankára a po takejto hre súpera sme po prvýkrát inkasovali, keď sa tvrdou a presne mierenou strelou presadil práve vybehnutý brankár Torpeda.

Od 2. minúty sme teda prehrávali a aj keď v nasledujúcich minútach sa bolo na čo pozerať, veď šancí na skórovanie bolo dostatok, ďalší gól padol až v 16. minúte, keď sme stav stretnutia zrovnali zásluhou Roba Polakoviča.

 

O minútku na to sa však podarilo súperovi ísť opäť do vedenia. Tuldo zahrával priamy voľný kop, brankár súpera však tvrdú strelu dokázal skrotiť a kopom cez celé ihrisko sa presne trafil do našej opustenej brány...náš brankár bol pri našej štandardnej situácií vybehnutý. Opäť sme teda prehrávali a za stavu 1:2 z nášho pohľadu sa 1. polčas aj dohral.

 

Do druhého dejstva sme však opäť nevstúpili ideálne, v 23. minúte sme po individuálnej chybe inkasovali tretí gól a s našimi ambíciami v tomto zápase to opäť nevypadalo najlepšie, prehrávali sme 1:3.

 

Zápas mal svoje tempo, skutočne sa hralo z jednej strany na druhú, minulotýždenný zápas proti Kompletu rozhodne také tempo nemal.

V 25. minúte sme sa dostali kontaktným gólom späť do zápasu. Na branára Torpeda vystrelil Miro, ten loptu len vyrazil a pri tyči číhajúci Tuldo už nemal s dorážkou veľa problémov, no a konečne sa v tejto sezóne gólovo presadil. Stav stretnutia bol upravený na 2:3.

 

V ďalších minútach sa hral z oboch strán pekný futsal, Torpedo to prakticky po celý tento zápas skúšalo hrou bez brankára a treba podotknúť, že tento štýl hry mal súper celkom slušne zvládnutý, aj keď sme na neho našli liek našim vyšším napádaním.

Po Tuldovom góle sa však na ten ďalší muselo dlhšie čakať, v 32. minúte však bolo vyrovnané, keď sa v tesnej blízkosti brankára Torpeda dokázal technicky presadiť Mišo. Aj keď sme v druhom polčase prehrávali už 1:3, dokázali sme sa gólovo dotiahnuť a to ešte nebolo z našej strany z ďaleka všetko...

 

Najprv v 36. minúte a následne v 38. minúte po krásnom individuálnom prieniku, dovŕšil v tomto zápase svoj hattrick Robo a bolo rozhodnuté. Za víťaztsvom sme si v tomto zápase skutočne išli, podali sme všetci bojovný výkon a zápas sme ani za nepriaznivého stavu nevzdali.

 

Odmenou nám teda v tomto zápase boli 3 body, po víťazstve 5:3 sme sa však z posledného miesta tabuľky neodpútali, to však len "vďaka" skóre, bodovo sme však dotiahli Prednádražie, Olympic, Torpedo, ako aj Trnavu United.

 

Zostava: KUBÍČEK - TULIS, SUCHÁN, TOMAN, HOLEC, POLAKOVIČ

Góly za KaBo: POLAKOVIČ 3, TULIS, HOLEC

Víťazný gól v zápase: POLAKOVIČ

 

V nasledujúcom 5. kole nás čaká zápas proti tímu Floppers Voderady. Zápas sa v Komplet Aréne v Hrnčiarovciach nad Parnou odohrá v sobotu 26. októbra o 9:40. S týmto tímom sme v minulej sezóny odohrali veľmi vyrovnané zápasy, v oboch sa výrazným spôsobom strelecky darilo Marekovi Ryšavému.