Sezóna 2019/2020; 3. kolo a zápas proti Kompletu Hrnčiarovce

12.10.2019 12:48

V rámci 3. kola OLSF Trnava v sezóne 2019/2020 sme sa stretli s víťazom našej ligy z posledných dvoch sezón, s tímom Komplet Hrnčiarovce.

 

Do tohto zápasu sme nevstupovali ani zďaleka v role favorita a všetko pred samotným zápasom nasvedčovalo tomu, že sa pre tento ťažký zápas zídeme v skutočne oklieštenej zostave.

 

Žiaľ, tak sa aj stalo, na zápas sme vyrukovali v zložení brankár a štyria hráči v poli, t.j. bez možnosti striedania, čo pred takýmto zápasom neveštilo nič dobrého.

V predchádzajúcich dvoch zápasoch sme mali problém s ich začiatkom, rýchlo sme inkasovali góly a potom sme samozrejme mali tým ťažšiu úlohu v ďalších minútach.

 

V tomto zápase sme však úvod "prežili", avšak pri aktivite súpera sme predsa len inkasovali, stalo sa tak napokon až v 7. minúte po tečovanej strele z priameho voľného kopu.

Druhý gól sme následne inkasovali v 9. minúte a stav 0:2 z nášho pohľadu vydržal až do poslednej minúty 1. polčasu,kedy súper ešte raz skóroval. Prvý polčas sa tak skončil výsledkom 0:3, avšak je treba podotknúť, že umnou obrannou hrou a pekne zohranými protiútokmi, sme sa dostávali do množstva šancí, avšak opäť sme raz "skončili" na našej koncovke.

Naše šance boli naozaj vyložené a za to je treba "bojovníkov" na palubke v našom drese skutočne pochváliť. Komplet totiž odohral prvé dva zápasy bez inkasovaného gólu, my sme sa cez ich obranu vedeli dostať, len opäť tá naša koncovka...

 

Do 2. polčasu sme vstupovali s vierou pokračovať v nastolenom obraze našej hry a darilo sa nám to.

Začiatkom 2. polčasu sme sa odhodlávali aj ku hre bez brankára, tá sa nám darila, dostávali sme sa do zakončenia, boli sme v ofenzíve nebezpeční a odmenou nám bol gól Mira v 22. minúte, ktorým sme korigovali z nášho pohľadu na 1:3. Miro dorážal loptu za chrbát brankára Kompletu po našej krížnej strele.

 

Dá sa skutočne poznamenať, že aj keď sme hrali bez možnosti striedania, boli sme Kompletu viac, ako vyrovananým súperom. V druhom dejstve sme mali skutočne veľa 100% šancí, skórovať sa nám nedarilo, už aj keď lopta prešla za chrbát súperovho brankára, skončila na tyči...trošku šťastíčka, by nám skutočne bolo už treba. V zápase sme nastrelili minimálne štyri tyčky, zrejme najviac šancí mal Tuldo, ten sa však začiatkom tejto sezóny v zakončení veľmi trápi.

 

Stav stretnutia 1:3 vydržal až do 35. minúty, do chvíle kedy sme opäť nevyužili našu šancu pri hre bez brankára a kopom prakticky cez celé ihrisko súper upravil na 1:4.

Všetci sme na ihrisku v tej chvíli cítili veľké sklamanie, veď naša bojovnosť bola úkladná, v zakončení sa však nedarilo, namiesto toho sme zase inkasovali.

 

Štvrtý gól súpera bol v tomto zápase zlomovým, po tomto "údere" súpera sa naša kompaktná obranná hra zosypala, čoho dôsledkom boli ešte štyri inkasované góly a zápas skončil z nášho pohľadu výsledkom 1:8.

 

Výsledok absolútne neodráža hru, ktorú sme na palubovke predvádzali, futsal je však taký.

Na záver mi je treba ešte raz pochváliť všetkých zúčastnených hráčov nášho tímu, bojovnosť bola znamenitá, avšak šťastena, slabá koncovka, ako aj efektivita strelby súpera, nám zahatili cestu k lepšiemu rezultátu.

 

Zostava: SUCHÁN - TULIS, HOLEC, TOMAN, POLAKOVIČ

Gól za KaBo: TOMAN

 

V 4. kole nás čaká tím Torpedo Trnava, zápas sa odohrá v sobotu 19. októbra o 9:40, pevne dúfam, že sa na zápase stretneme v početnejšom zložení a snáď spoločnými silami vydolujeme z tohto zápasu už aj nejaké body.