Sezóna 2019/2020; 2. kolo a zápas proti Avangardu Trnava

06.10.2019 15:41

V sobotu 5. októbra odohral náš tím druhý zápas aktuálnej sezóne, keď nám bol súperom tím Avangardu Trnava.

 

Súper vstupoval do tohto zápasu predsa len v úlohe favorita a my sme mohli len prekvapiť, avšak myšlienky na prekvapenie nás veľmi rýchlo prešli.

Tak ako nám nevyšiel úvod zápasu v 1. kole proti United, nevyšiel nám ani tentokrát, pričom proti Avangardu to bolo z našej strany ešte katastrofickejšie.

 

Písala sa len 5. minúta a my sme už boli v strate štyroch gólov (0:4), v 17. minúte bol stav už na hrozivých 0:7, aby sme do polčasu dokázali skorigovať aspoň gólom, ktorý zaznamenal po vzore predošlého zápasu, opäť Mišo Holec.

Cez pauzu po 1. polčase sme si trošku veci vysvetlili, neviem, či to pomohlo, resp. súper už trošku zvolnil, ale druhý polčas bol z našej strany určite lepší.

 

V 28. minúte súper upravil stav na 1:8, následne však Marek Ryšavý vystihol súperovi prihrávku, keď sa ten snažil hrať bez brankára a prázdna brána už Marekovi problém robiť nemohla (2:8). Ku skorigovaniu stavu sme sa dostali v 31. minúte, aby o cca. 2 minúty súper opäť skóroval a bolo to 2:9. Avangard túžil po "desine", my zase nie a aj keď veľmi nepriaznivý stav, ale aspoň ten sa nám bez túženej "desiny" súpera udržať podarilo.

 

No v našej hre je čo zlepšovať, individuálne chyby a nedôraz v bránení nás stoja dobré výsledky a aj keď sme v tomto zápase mali šance na možno päť, šesť gólov, inakasovaných deväť je veľmi veľa a samozrejme s obranou, akú sme v tomto zápasepredviedli, na body myslieť nemôžeme.

 

Zostava: MI.RYŠAVÝ - TULIS, SUCHÁN, ROGEL, DRINKA, TOMAN, HOLEC, MA.RYŠAVÝ

Góly za KaBo: HOLEC, MA.RYŠAVÝ

 

V sobotu 12. októbra nás čaká zápas v rámci 3. kola, keď nám súperom bude Komplet Hrnčiarovce. Komplet je víťazom OLSF Trnava v posledných dvoch sezónach, čo hovorí samé za seba. Favoritom v tomto zápase rozhodne nebudeme, avšak musíme sa pokúsiť tohto súpera zaskočiť, lopta je guľatá a nič nie je nemožné.