Sezóna 2019/2020; 16. kolo a zápas proti Floppersu Voderady

03.02.2020 10:09

V rámci 16. kola sme sa stretli s tímom Floppers Voderady a nakoľko prvý vzájomný zápas sme prehrali 2:9 a náš súper vstupoval do tohto zápasu z 3. miesta, bolo zrejmé, ktorý tím by mal diktovať tempo zápasu.

 

Obrazu hry nezostali oba tímy nič dlžné, my sme sa prakticky od úvodu bránili, pokiaľ Floppers hral svoju hru a dostával sa aj do viacerých šancí, ktoré premieňal aj na góly, s čím my máme neustály problém.

Od 3. minúty sme prehrávali 0:1, ďalšie dva góly v prvom polčase pridal súper v 12. a 15. minúte a za stavu 0:3 sme sa pobrali na polčasový preslov, ktorý nie každý bral vážne.

V prvom dejstve sme nehrali opäť ideálne, polčasový preslov mal obrazu našej hry pomôcť, avšak ak si niekto myslí, že nepotrebuje žiadne pokyny do ďalšieho priebehu hry, je na obrovskom omyle, nakoľko žiaľ v tejto sezóne nemáme v tíme hráča, ktorý hrá nadštandardne.

 

Naše ciele do druhého polčasu boli skutočne skromné, cieľom bolo streliť nejaký ten gól.

Avšak začali sme opäť zle, ihneď sme inkasovali ďalší gól, na 5. minúty 2. polčasu ešte ďalšie dva a v 25. minúte sme prehrávali už 0:6 a o všetkom podstatnom v tomto zápase bolo rozhodnuté a otázkou zostávalo už len to, koľko inkasovaných gólov si z tohto zápasu odnesieme.

 

Pri tomto vedení súpera sa stav skóre zasekol na ďalších 12 minút, potom však prišla opäť gólová chvíľa pre hráčov Floppersu, aby sme sa o minútku neskôr dosčkali gólu aj my, keď sa ním po individuálnej akcií presadil novic v našom tíme, Jakub Janovič. Stav stretnutia bol teda 1:7, v poslednej minúte sme ešte raz inkasovali a tak sme v tomto zápase opäť vysoko prehrali, tentokrát 1:8.

 

Výsledok zápasu opäť raz odráža náš výkon na palubovke, skutočne to v obrane nehráme vôbec dobre, aj keď futsal už nejaký ten rok hráme a každý hráč by mal vedieť, čo treba na palubovke robiť, nerobíme to, prakticky nebránime a preto nečudo, že neustále prehrávame rozdielom triedy, resp. dvoch.

 

Do konca tejto sezóny už zostáva odohrať skutočne len pár zápasov, konkrétne päť a je sa treba už teraz zamyslieť nad budúcnosťou nášho tímu, ktorý v okresnej trnavskej lige futsalu pôsobí nepretržite skutočne veľmi dlho. Táto sezóna je naozaj výsledkovo veľmi slabučká, čo je samozrejme spôsobené slabými výkonmi na jednotlivých hráčov na palubke, avšak treba veriť v lepšiu minulosť, stačí však možno len viac počúvať rady počas zápasu, viac bojovať, zápasy neodchodiť a budeto určite lepšie. Samozrejme za všetkým je účasť na zápasoch, ktorá je v tejto sezóne určite lepšou, než tomu bolo v sezóne minulej, avšak je čo naprávať stále aj v tomto smere.

 

Zostava: SUCHÁN - TULIS, HOLEC, TOMAN, JAROŠKA, J.JANOVIČ

Góly za KaBo: J.JANOVIČ

 

Jakuba v nášom tíme vítame, svojim výkonom pri debute rozhodne potešil, naviac svoj výkon okrenil aj gólom a teda do nášho tímu vstúpil veľmi dobre, škoda len vysokej prehry.