Sezóna 2019/2020; 14. kolo a zápas proti Kompletu Hrnčiarovce

18.01.2020 20:59

Po prvom tíme,s ktorým sme sa stretli v minulom kole, nás v tomto kole čakal tím z druhého miesta, Komplet Hrnčiarovce.

Do zápasu sme nenastupovali v úlohe favorita, na zápase sme sa však stretli v početnom zložení, čo bolo určite povzbudivým impulzom.

 

Úvod zápasu sme ako tak zachytili, Komplet mal však viac z hry a v 5. minúte sme prehrávali. Komplet hral svoj kombinačný futsal aj naďalej, v prvom polčase sme sa absolútne nedokázali presadiť, dokonca sme brankára súpera ani len raz neohrozili, kým Komplet strelil ďalšie dva góly.

Na prestávku sme sa teda pobrali za stavu 0:3.

 

Stav nijako dramatický, z našej strany však bolo čo zlepšovať, prvotným cieľom bolo skórovať...

 

V druhom polčase sme vydržali bez gólu len do 4. minúty, Komplet hral svoju hru až do konca zápasu, čoho dôsledkom bolo ešte ďalších šesť gólov.

V druhom dejstve sme sa predsa len dostávali do viacerých šancí, zaiste to bolo už aj zníženou koncentráciou hráčov súpera, veď Komplet bol vo vysokom vedení, avšak skórovať sa nám nepodarilo.

Celkovú frustráciu v tomto zápase podčiarkol na konci už len Tuldo, ktorý z necelej polovici ihriska trafil len tyč úplne prázdnej brány súpera, keď odhadol prihrávku brankára Kompletu, avšak tento moment už len poukázal na obraz našej hry v tomto zápase.

 

Skutočne hráme bez nasadenia, bez myšlienky, naviac v obrane veľmi slabo a po Avangarde nám nasúkal "desinu" aj Komplet.

 

Na budúci týždeň nás čaká Torpedo, t.j. jediný tím, ktorému sme v tejto sezóne dokázali zobrať body.

Snáď nadviažeme na výkon z prvého vzájomného zápasu a konečne sa potešíme z nejakých bodov. Torpedo však aktuálne má diametrálne odlišný prejav hry, ako my, v tomto zápase bude favoritom.

 

Zostava: KUBÍČEK - TULIS, SUCHÁN, HOLEC, TOMAN, MA.RYŠAVÝ, PUŠKÁŠ, HOBLÍK