Sezóna 2019/2020; 13. kolo a zápas proti Avangardu Trnava

17.01.2020 21:24

V 13. kole sme narazili na aktuálne prvý tím našej ligy a priebeh stretnutia mal tomu aj nasvedčovať.

Treba podotknúť, že Avangard nás zaskočil svojou hrou ihneď po začiatku, keď svojho brankára vytiahol na polovicu a tým pádom si vytvoril nad nami početnú prevahu, ktorá nám tradične robí problém.

Ak sa k takejto hre naviac odhodľá tím,ktorý to vie hrať,máme s tým obrovský problém a prakticky od začiatku zápasu sme týmto štýlom súpera boli pod neustálym tlakom.

 

Súper nás po prvýkrát potrestal gólom v 4. minúte, druhý gól pridal v 9. minúte, aby sme sa prakticky ihneď dostali späť do hry, keď skóroval za nás tím Marek. Písala sa 10. minúta a aj keď mal súper prevahu, boli sme výsledkovo späť v hre.

Netrvalo však dlho a hráči Avangardu nám z ich prečíslení strelili od 12. po 18. minútu ďalšie 3 góly, stav stretnutia bol tým ihneď 1:5, aby sme pred koncom 1. polčasu ešte prostredníctvom Miša upravili stav na 2:5.

 

Do druhého polčasu bolo našim cieľom udržať sa v zápase výsledkovo čo najdlhšie, avšak do 6. minúty 2. polčasu sme inkasovali ďalšie dva góly, prehrávali sme tým pádom 2:7 a o všetkom podstatnom v tomto zápase bolo rozhodnuté.

Najkrajší moment, ako aj akcia sa z nášho podania udiala v 27. minúte zápasu, po pekných prihrávkach sme sa dostali do bezprostrednej blízkosti súperovej brány, pred ktorou efektnou pätičkou zakončil Ľubo a aspoň sme tak stav stretnutia korigovali na 3:7.

 

Súper zjavne v tomto zápase túžil po nastrielanej "desine", chceli sme satomu samozrejme vyhnúť, to sa nám však nepodarilo a po góloch súpera v 30., 35. a 39. minúte, sme napokon v tomto zápase prehrali vysoko 3:10.

 

V našej hre nie je príliš čo vyzdvihovať, snáď ako tak ofenzívu, ale naopak defenzíva je priam tragickou. Góly súperom častokrát skôr darujeme, ako keby sa súper na ne mal nejakým spôsobom nadrieť, robímemnožstvo individuálnych chýb, ktoré nás stoja góly a pokiaľ ide o ofenzívu,máme veľký problém so súbojmi jeden na jedného a tým pádom máme aj problém streliť viacero gólov.

Z našej strany je čo zlepšovať, uvidíme, čo nám prinesie ďalší zápas, v ktorom narazíme na silný tím Kompletu, naviac ide o tím, ktorý má v našej lige najlepšiu defenzívu, z čoho sa dá usudzovať, že v tomto zápase musíme byť vďační za každý jeden gól.

 

Zostava: BACHRATÝ - TULIS, HOLEC, TOMAN, MA.RYŠAVÝ, JAROŠKA, HOBLÍK

Góly za KaBO: MA.RYŠAVÝ, HOLEC, JAROŠKA

 

Premiéru si v tomto zápase za náš tím odkrútil Peter Hoblík, výkonom nesklamal, v našom tíme ho srdečne vítame.