Sezóna 2019/2020; 11. kolo a zápas proti Prednádražiu Trnava

15.12.2019 17:31

Prvú polovicu základnej časti sme ukončili 14. decembra zápasom proti Prednádražiu Trnava.

Súper z kategórie zdolatelných, avšak súper, ktorý na rozdiel od nás nemá problém s dochádzakou na zápasy...

 

Tento fakt bol jednoznačne zlomovým v tomto zápase. avšak postupne.

 

Na zápas sme sa zišli v zložení 4+1, t.j. bez možnosti akéhokoľvek striedania, pričom súper mal na striedačke hneď ďalších štyroch hráčov.

Úvod zápasu sa niesol v znení opatrnosti, aj keď súper mal herne navrch, avšak aj s prispením Kubíka sme boli v zápase dlhé minúty.

V jednej veľmi sľubnej šanci sa ocitol aj Tuldo, keď ho po aute peknou prihrávkou našiel Sucho, gólom sa to však neskončilo.

 

Tesne pred koncom prvého polčasu sme však už prehrávali, v 17. minúte to bolo z nášho pohľadu 0:1 a aj keď sa už zdalo, že prvý polčas za tohto stavu aj skončí, cca. 10 sekúnd pred koncom sme inkasovali, razom sme boli v strate dvoch gólov.

 

Treba však uznať, že Prednádražie nás držalo na dištanc, súper bol pohyblivý a nám samozrejme postupne odchádzali sily, čo bolo zretelné najmä koncom samotného zápasu.

 

V 25. minúte sme dostali ďalší gól, o ďalšie štyri minúty to bolo už 0:4 a o následné ďalšie dve minúty už 0:5. Zápas sa prakticky dohrával, v našich silách nebolo súperovi vzdorovať a v podstate jednoduchý zápas Prednádražie aj zvládlo, keď ešte v poslednej minúte zápasu upravilo stav na konečných 0:6.

 

Je nutné zamyslieť sa nad tým, či má zmyseľ pokračovať ďalej, nakoľko s účasťou na zápasoch je to skutočne žalostné a tímom v tejto lige sme dobrý najmä k tomu, aby si v zápasoch s nami upravovali skóre.

 

Zostava: KUBÍČEK - TULIS, SUCHÁN, TOMAN, PUŠKÁŠ

 

V tomto roku nás čaká ešte jeden zápas, 21. decembra nastúpime ráno o 8:00 proti Trnave United, t.j. proti súperovi, ktorý je pred nami o dva body a v zápase s ktorým sa môžeme odpútať z dna tabuľky. 

Je však potrebné sa na zápase zúčastniť v dostatočnom počte, inak môžeme na úspech opäť zabudnúť.