Preview Kabo vs Torpedo (2.zápas)

09.01.2017 17:02

Po piatich týždňoch sa nám opäť otvárajú brány 2. OLF, keď sa náš tím stretne v sobotu 14. januára o 12:30 s tímom Torpedo Trnava.

V tomto zápase na seba zároveň narazia druhý so štvrtým tímom, keď na Torpedo máme k dobru 5 bodov, pričom sme strelili o 3 góly viac a o 8 gólov menej sme po prvých deviatich zápasoch inkasovali.

Zaiste si spomeniete na prvý vzájomný zápas s Torpedom v tejto sezóne, keď sme síce prehrali 1:2, avšak v tomto zápase sme podali veľmi slušný výkon, ktorý síce nakoniec v konečnom dôsledku na bodový zisk nerezultoval, avšak po tomto zápase nasledovala naša pekná päť zápasová séria výhier, ktorú paradoxne ukončil v poslednom odohratom 9. kole vtedy aktuálne posledný tím tabuľky, Trnava United.

Torpedo je tím zložený z chalanov, ktorí futsal už dlhšiu dobu hrajú, avšak zároveň ide o tím, ktorý v obrane príliš isto nepôsobí, avšak útok má slušný. Kľúčom k úspechu bude určite pevná obrana (nie ako naposledy proti United), v útoku máme dostatočnú kvalitu na to, aby sme nejaké góly strelili, veď v každom zápase sa do množstva šancí dostávame, treba byť len efektívnejší, no a keď toto splníme, verím, že zvíťazíme.

 Po dlhej pauze sa teda opäť zídeme pri ďalšom dôležitom zápase, verím, že účasť z našej strany nesklame, nakoľko po poslednom zápase máme čo naprávať, veď prehra s United bola určite nečakanou, avšak verím, že pre ďalší priebeh ligy poslúžila ako výstraha, nakoľko herne musíme jednoznačne pokračovať v tom, čo nás na aktuálne druhé miesto vynieslo a tým je hlavne zabezpečená obrana, veď naša obrana je na základe skóre druhou najlepšou v lige.

Pokiaľ sa pozrieme hlbšie do histórie, tak s Torpedom máme negatívnu bilanciu, v 28 vzájomných zápasoch sme 11 krát vyhrali, 15 krát vyhral náš najbližší súper a 2 krát sa zrodila remíza, pričom toto všetko sa zrodilo z nášho pohľadu pri skóre 70:83.