Preview Kabo-United 2.zápas

05.12.2016 17:39

Komplet Aréna v Hrnčiarovciach bude v sobotu 10.12.2016 o 10:15 svedkom nášho ďalšieho zápasu, ktorý bude v poradí 9. v aktuálnej sezóne, no a do neho budeme vstupovať z pozície lídra 2. OLF, keď sa nám postaví aktuálne posledný tím našej ligy, tím Trnava United.

Pôjde o druhé vzájomné stretnutie v tejto sezóne, keď v tom prvom sme vyhrali 3:1, keď sa všetko podstatné udialo už v prvom polčase, po góloch Tulda, Miša a Adriána sme vyhrávali 3:0, keď súper znížil v poslednej minúte prvého polčasu, no a výsledkom 3:1 sa tento zápas aj skončil.

Okrem toho, čo som spomínal v úvode, tabuľka našej ligy naznačuje aj to, že v tomto zápase na seba narazia z nášho pohľadu tretí najlepší vs šiesty najlepší útok ligy a zároveň najlepšia vs tretia najhoršia obrana ligy.

Rozdiel medzi nami a United tvorí aktuálne 13 bodov, avšak treba sa mať na pozore, nakoľko zápasy, v ktorých na seba narazí prvý a posledný tím ligy, vedia byť veľmi zradné a aj história pamätá, že vždy sa nám lepšie hralo proti lepším tímom, než proti tímom, ktoré na nás čakali a nútili nás tvoriť hru.

Avšak pozor...!!!

Varovným prstom pred zápasom s United je fakt, že tento tím odohral svoje posledné štyri zápasy veľmi dobre, veď naposledy porazil vysoko Komplet 7:3, zápas predtým remizoval tento tím s Destilere 3:3, keď v posledných 4 minútach United vyrovnali, ďalší zápas predtým United prehrali s Dynamom 0:1 gólom, ktorý inkasovali v poslednej sekunde zápasu, pričom si trúfam napísať, že v tomto zápase bol lepším tímom práve náš najbližší súper, no a štyri zápasy dozadu potom United remizovali s Prednádražím 3:3, keď opäť vyrovnali v závere, konkrétne 2 minuty pred koncom...

Postavenie nášho najbližšieho súpera v tabuľke je jedným faktom, avšak tým druhým aktuálne podstatnejším je to, že United sa v posledných zápasoch zlepšili, čo však nič nemení na tom, že naše výkony sú aktuálne v lige najlepšie. Bude treba pokračovať v zabehnutom trende, ktorým je hlavne zabezpečená obrana, spoľahlivý brankár a veľmi slušný útok, no a ak toto opäť naplníme, som presvedčený o tom, že ďalšie 3 body sú naše...

Autor Tuldo