Preview Kabo-Prednádražie 3.zápas

26.03.2017 09:45

Do konca ligy nám zostáva odohrať už len štyri zápasy a situácia ohľadne postupu do 1. OLF je riadne zamotaná...

Na prvom mieste je s 10 bodovým náskokom na druhý tím, Kaizer, ktorému stačí pre 100% istotu postupu, uhrať v posledných štyroch zápasoch minimálne bod. Z tohto hľadiska je teda viac ako isté, že Kaizer je prvým postupujúcim z 2. OLF.

Ohľadne druhého postupového miesta však visí veľký otáznik, nakoľko aktuálne druhé Prednádražie má len o jeden bod viac ako náš tím, ktorý je na treťom mieste, avšak aj ako štvrtý Komplet, ktorý je za nami len vďaka horšiemu skóre, čiže dá sa predpokladať skutočne tuhý boj o postup až do posledného kola.

Piate Torpedo stráca na druhé miesto aktuálne 12 bodov, čiže je isté, že skutočne záver 2. OLF je len o tímoch Prednádražia, Kaba a Kompletu !!!

V rámci 18. Kola narazí Komplet na Dynamo, čiže je predpoklad, že Komplet uchmatne 3 body, avšak po tomto zápase nastúpi náš tím proti druhému Prednádražiu a to je priamy súboj o postup, pričom by som tento zápas charakterizoval ako prvý kľúčový zápas tejto sezóny, na základe danej situácie sa dá tento zápas takto jednoznačne charakterizovať.

Všetci dobre vieme, že poraziť Prednádražie je úlohou veľmi obtiažnou, nakoľko ide o tím, ktorý má svoju hru založenú najmä na pevnej obrane, ktorá práve nás tím v posledných zápasoch necharakterizovala.

Prednádražie je v 2. OLF tímom, ktorý má najlepšiu defenzívu, veď tento tím inkasoval v predchádzajúcich 17 zápasoch len 37 gólov, pričom ich nastrielal až 65, čím je ofenzíva tohto tímu druhou najlepšou v našej lige...Skvelá vizitka nášho najbližšieho súpera, na základe ktorej je po zásluhe na postupovom mieste.

Pokiaľ ide o nás, tak my sme inkasovali o 5 gólov viac ako Prednádražie, pričom sme ich zároveň o 12 menej nastrielali, naša defenzíva je treťou najlepšou v lige, škrípe to však v ofenzíve, ktorú máme v našej lige druhú najhoršiu !!!

Naša ofenzíva je skutočne najväčším problémom nášho tímu, ak budeme aj v nasledujúcich štyroch zápasoch rovnako produktívni ako doteraz, postup sa nám rozhodne uhrať nepodarí, potrebujeme totiž víťaziť...Dá sa víťaziť aj s dvoma, resp. troma gólmi, avšak to by sme si museli všetci plniť svoje obranné povinnosti na 100%, čo sa teda v posledných zápasoch rozhodne nedeje.

O tom, že je favoritom tohto zápasu náš súper, hovorí aj štatistika, že pokým my čakáme na víťazstvo už štyri zápasy, Prednádražie vyhralo svoje posledné tri zápasy a to navyše pri impozantnom skóre 25:3.

S Prednádražím sme odohrali v tejto sezóne dva vzájomné zápasy, keď charakterovo išlo o veľmi podobné zápasy, dominovala obrana a rozhodlo sa až v samom závere...

Po prvýkrát sme na Prednádražie narazili v rámci 4. Kola, keď sme vyhrali po skvelom výkone 3:0, avšak góly padali až v posledných troch minútach zápasu, keď sa dvakrát presadil Tuldo a raz Marek.

Druhý vzájomný zápas sa odohral proti tomuto tímu potom v rámci 11. Kola, kedy sme však prehrali 0:2 a góly opäť padali až v závere, dokonca ešte neskôr ako v prvom vzájomnom zápase, nakoľko Prednádražie rozhodlo o svojej výhre dvoma gólmi až v poslednej minúte zápasu.

Na základe vyššie uvedených faktov nás teda čaká nesmierne ťažký súper, poznamenal by som, že zrejme najťažší na ktorého môžeme v našej lige naraziť, nakoľko ich obrana je skutočne veľmi dobrá a ťažko sa proti nim v útoku presadzuje.

Pre tento zápas je len jeden kľúč k úspechu – strelecká efektivita. Predpoklad a fakty z predošlých vzájomných zápasov nepustia, môžeme očakávať, že veľa striel na súperovho brankára z našej strany nepôjde, preto by bolo príjemným prekvapením, keby sme dokázali toto vyvrátiť...

Okrem toho sa budeme mať musieť na pozore aj v obrane, čo sme v podstate dokázali aj v predchádzajúcich dvoch zápasoch, verím, že sa nám to podarí opäť, nakoľko ak v tomto zápase inkasujeme ako prví my, otáčať sa nám tento priebeh zápasu bude len veľmi ťažko...

Pohyb na palubovke je základ pre náš úspech, keď sa toto spojí s efektivitou pri zakončení a dobrou obranou, vyhráme, avšak chce to nie, že 100% výkon, ale od každého 120% výkon...

STRETNUTIE SA ODOHRÁ 1.4.2017 o 9:30, treba prísť na tento zápas v čo najsilnejšom zložení (to sa týka aj fanúšikov nášho tímu), už ide skutočne o postup !!!