Preview KaBo - Komplet

14.11.2016 15:53

Po  týždni voľna odohrá náš tím ďalší ligový zápas, pričom v rámci 7. kola sa stretneme s tímom Komplet Hrnčiarovce.

Nakoľko Komplet bol dlhoročným účastníkom 1.OLF a len pred touto sezónou spadol nižšie, nemá príliš zmysel sa zaoberať vzájomnými zápasmi, preto sa skôr pozriem v rámci faktov na túto sezónu.

V tomto zápase pôjde pre nás o také malé derby, čo je spôsobené najmä faktom, že s Kompletom sa v tejto sezóne stretávame na tréningoch a teda každý má určite obraz, čo od tohto tímu môžeme očakávať.

Hráči Kompletu hrajú rýchly futsal založený najmä na striedaní si pozícií a neustálom behaní, čiže môžeme sa pripraviť v tomto zápase na to, že kondička nám dá zabrať, avšak preto je ľahký liek, stačí sa zísť v dostatočnom počte a pri pravidelnom striedaní v tom prípade nemám pochýb, že tento zápas kondične zvládneme.

V posledných zápasoch sme hrali veľmi dobre, kolektívnymi výkonmi, dobrou obranou a slušným útokom sme sa prebojovali už na 2. Miesto, keď len bod strácame na prvý Kaizer, avšak Komplet má len o 2 body menej ako my, čo ich radí do pozície štvrtého najlepšieho tímu našej ligy.

My sme odohrali úvodných 6 zápasov pri skóre 16:12, Komplet má skóre 18:19, čo naznačuje asi toľko, že útok máme zrovnateľný so svojim najbližším súperom, avšak v obrane, resp. na poste brankára nám to klape o niečo lepšie.

Pohľad na výsledky Kompletu v tejto sezóne:

Výhry: 3:1 s United; 6:4 s Prednádražím; 5:3 s Dynamom

Remízy: 1:1 s Torpedom

Prehry: 1:5 s Destilere; 2:5 s Kaizerom, ktoré mimochodom prišli v ich posledných dvoch zápasoch.

Aktuálna forma hrá pre náš tím, veď sme posledné tri zápasy vyhrali, pričom Komplet posledné dva zápasy prehral, na viac naša obrana s brankárom na čele je najlepšia v lige, keď sme inkasovali len 12 gólov, avšak pre prípadné víťazstvo resp. nejaký ten bod z tohto zápasu budeme potrebovať opäť 100% sústredenosť, Komplet je tím, ktorý bude v tejto sezóne zaiste útočiť po postupe a teda v sobotu 19.11. o 10:15 na nás čaká opäť ťažká šichta...

Ešte jedna perlička, náš tím je zatiaľ ako jediný v tejto sezóne v 2.OLF bez remízy :)

Autor Tuldo :)