Preview KABO - KAIZER CHIEFS

21.11.2016 15:07

Prvá tretina tejto sezóny je za nami, pričom tá sa dá charakterizovať ako výborná, veď aj napriek slabšiemu začiatku sme na jej konci na sľubnom postupovom druhom mieste, so 4 bodovým náskokom na tretí tím v poradí.

Sezóna začala pre nás veľmi nepriaznivo, nakoľko v prvom zápase sme podľahli tímu Kaizer Chiefs vysoko 0:6, avšak odvtedy sa naša hra postupne len zlepšovala, veď z ostatných 6 zápasov sme vyhrali až päť, pričom sme v nich inkasovali len 8 gólov a nastrielali ich až 22.

Druhú tretinu sezóny začneme práve s tímom, ktorý nám hneď v úvode pripravil nepríjemnú prehru, avšak najbližší zápas, ktorý sa odohrá 26.11.2016 o 11:45, bude proti Kaizeru vyšperkovaný aj tým, že pôjde o súboj prvého a druhého tímu 2.OLF, čaká na nás teda výzva, pre ktorú by mal byť každý z nás veľmi motivovaný.

Rozdiel medzi nami a Kaizerom je len 1 bod, čo znamená, že ten tím ktorý vyhrá, vypracuje si na čele nepatrný náskok, ktorý nemusí byť ešte rozhodujúci, avšak už určitú výpovednú hodnotu so sebou ponesie.

Verím, že sa na zápas zídeme v tom najlepšom zložení a budeme pokračovať v nastolenom trende, ktorým je spoľahlivý brankár, výborná obrana a slušný útok. V posledných zápasoch sme si dokázali, že aj keď prehrávame, nič nie je stratené, treba vždy veriť, veď zápas trvá 40 minút a nemáme v lige súpera, na ktorého by sme nemali.

Aktuálna forma oboch tímov hovorí, že my ťaháme impozantnú sériu štyroch víťazstiev po sebe, Kaizer vyhral posledné dva svoje zápasy, avšak aj keď skóre Kaizeru vypadá ako skóre tímu, ktorý je dominantný, je to klamlivé, veď ak opomenieme náš vstup do tejto sezóny, k tomu si pripočítame víťazstvo Kaizeru 15:0 proti Destilere, ktoré nastúpilo len z 3 hráčmi v poli, skóre nášho najbližšieho súpera sa nám hneď radikálne zmení – 19:13. Víťazstvá nášho súpera však nemôžeme nijako znehodnocovať, hovoria aj o tom, že náš najbližší súper nemá problém s gólmi, s čím my problém zvykneme mať, preto bude veľmi dôležité v tomto zápase vychádzať najmä zo zabezpečenej obrany, hra vzadu musí byť jednoduchá, netreba sa s loptou na vlastnej polovici príliš maznať, resp. prihrávať na riziko, no a ak dodržíme disciplínu v obrane, verím, že nejaký gól určite strelíme...

Čo je však faktom, v tomto zápase na seba narazia dve najlepšie obrany 2.OLF, Kaizer inkasoval len 13 gólov, pričom my len o gól viac a narazia na seba aj najlepší vs tretí najlepší útok ligy...

Každopádne 2.OLF má v sobotu 26.11.2015 o 11:45 na programe svoj jednoznačný šláger, stretnú sa dva najlepšie tímy tejto ligy, ja verím, že náš tím z neho odíde víťazne.  

Autor Tuldo :)