Preview KABO - Dynamo

24.10.2016 14:43

V sobotu 29.10.2016 o 13:15 čaká v rámci 5. kola 2.OLF na náš tím Dynamo Trnava, no a to je súper z kategórie nepredvídateľných, nakoľko po dlhé roky išlo o člena 1.OLF, čiže príliš často sme na seba nenarazili.

Posledné vzájomné zápasy s týmto súperom sa datujú do sezóny 2014/2015, kedy sme s Dynamom prehrali 0:6, pričom na druhý zápas sme ani nenastúpili, na základe čoho sme prehrali kontumačne 0:5.

Dynamo som mal možnosť chvíľku pozorovať pred našim zápasom s Prednádražím, avšak všimol som si, že aj Dynamo prešlo obmenou, kopec mladých chalanov od nich odišlo a tak je tento tím zložený zo skúsených futsalistov, ktorí však už prílišnou rýchlosťou disponovať nemôžu.

Dynamo predpokladám bude hrať tvrdo, hráči tohto tímu sú dobre stavaní a určite budú chcieť toho využiť, na čo sa mi budeme musieť pripraviť.

Ak by som sa pozrel na výsledky Dynama v tejto sezóne, tak v prvom kole podľahol tento tím Prednádražiu 2:5, v druhom kole Dynamo remizovalo s Kaizerom 2:2, v treťom kole prehralo s Destilere 3:4 a v zatiaľ poslednom štvrtom kole Dynamo podľahlo Kompletu 3:5.

Výsledky Dynama v tejto sezóne zatiaľ teda nie sú oslnivé, avšak o to ťažší zápas nás čaká, nakoľko aj náš najbližší súper by už rád vyhral, o čo sa samozrejme pokúsi v zápase proti nášmu tímu.

Ak by som zhodnotil naše výkony v tejto sezóne, tak s istotou môžem písať, že tie sú zápas od zápasu lepšie, veď ak opomenieme naše zaváhanie v prvom kole, keď sme až nepochopiteľne vysoko podľahli Kaizeru 0:6, v ostatných 3 kolách naša obrana s brankárom na čele pustila len 3 góly, pričom sme ich dokázali vsietiť až 7, no a to je fakt, ktorý dokumentuje progres v našom tíme.

Do zápasu s Dynamom teda môžeme vstúpiť so vztýčenými hlavami, ak sa oprieme o posledné dobré výkony, ktoré vychádzajú zo zabezpečenej obrany, dobre chytajúceho brankára a v skutku slušnom zakončení, mali by si poradiť aj s týmto súperom...

Autor: Tuldo