Preview FC Kabo-United 3.zápas

06.03.2017 14:23

Náš tím čaká výzva v rámci 16. kola, keď sa stretneme so šiestym tímom 2. OLF, Trnavou United...

Zápas sa odohrá v sobotu 11.3.2017 o 10:15

Dá sa napísať, že aktuálne náš tím hrá vo výsledkovej kríze, veď sme prehrali posledné dva zápasy a to naviac s priamymi konkurentmi v boji o postup do 1. OLF a prepadli sme sa tým už na nepostupové 3. miesto.

 Z 3. miesta však strácame na druhý Komplet len jeden bod a teda reálna šanca na postup do vyššej ligy stále žije, je však potrebné, aby sme sa naladili späť na víťaznú vlnu a na to je zápas s Trnava United ako stvorený, avšak...

Je potrebné, aby sme sa na nadchádzajúce zápasy schádzali hlavne v dostatočnom počte, v tom prípade som presvedčený o tom, že máme reálnu šancu na to, aby sme zbytok sezóny zvládli v našu spokojnosť.

2. OLF je rozdelená na akési dve štvorky, keď tú prvú tvoria Kaizer, Komplet, náš tím a Prednádražie, ktoré je za nami už len o 3 body, potom nasledujú Destilere, United, Torpedo a Dynamo, avšak Destilere stráca na Prednádražie až 7 bodov, čiže je už teraz viac ako pravdepodobné, že o postup zabojujú len tímy na aktuálne prvých štyroch miestach.

Náš najbližší súper sa môže pochváliť štvrtou najlepšou ofenzívou 2. OLF, ktorá je o jeden gól lepšia než tá naša, na druhej strane má United druhú najhoršiu defenzívu, pričom tá naša je spoločne s defenzívou Prednádražia najlepšou v 2. OLF.

S Trnavou United sme sa v tejto sezóne stretli už v rámci 2. a 9. kola, pričom víťazne sme vyšli len z prvého vzájomného zápasu, kedy sme vyhrali po góloch Tulda, Miša a Adriána 3:1, v rámci 9. kola sme potom prehrali 3:6, keď sa za nás dvoma gólmi presadil Tuldo a prekvapivo aj brankár Andrej.

Medzi nami a naším najbližším súperom je rozdiel 12 bodov a to by malo byť rozhodne na palubke cítiť !!!

Kľúč k úspechu v tomto zápase:    

-        Účasť na zápase, t.j. minimálne dvaja až traja hráči na prestriedanie

-        Pozorná defenzíva

-        Efektivita v útoku...v zápase by sme mali mať herne navrch, netreba sa prispôsobiť súperovi a premieňať ponúknuté šance, do ktorých sa budeme určite dostávať

-        Treba si dať pozor na fauly, nakoľko hráči nášho najbližšieho súpera sú známi tým, že veľmi radi padajú k zemi (doplatili sme na to aj v poslednom vzájomnom zápase, keď súper kopal 10m kopy)...Treba hrať tvrdo, ale v rámci pravidiel