Preview-FC-Kabo-ŠK-Prednádražie-2.zápas

23.01.2017 09:31

Čaká nás zápas 11. kola, v rámci ktorého narazíme v Komplet aréne v Hrnčiarovciach dňa 28.1.2017 o 9:30, na veľmi nepríjemného súpera, ktorým je tím ŠK Prednádražie.

Pri pohľade do aktuálneho poradia 2.OLF sa náš tím nachádzame na veľmi peknom 2. mieste so ziskom 21 bodov, pričom na lídra Kaizer Chiefs strácame len bod, no a na tretie Destilere máme k dobru až 4 body, čiže z hľadiska poradia sa po nasledujúcom kole môžeme posunúť len vyššie, čo je zaiste cieľom každého člena nášho tímu.

ŠK Prednádražie je aktuálne na 6. mieste so ziskom 12 bodov, čiže medzi nami a našim najbližším súperom je rozdiel 9 bodov.

Ak sa však pozriem bližšie na štatistiky nášho najbližšieho súpera, zistím, že Prednádražie sa môže pochváliť treťou najlepšou obranou, veď 28 inkasovaných gólov po 10 zápasoch nie je vôbec katastrofou a dokumentuje to len fakt, že keďže náš najbližší súper strelil doposiaľ 25 gólov, ich zápasy sú takmer vždy vyrovnané a rozhodujú skutočne maličkosti.

Náš tím sa síce môže pochváliť vôbec najlepšou obranou v lige, pričom náš útok je tretím najlepším, avšak proti ŠK Prednádražie sa nedá očakávať veľa gólov, obrany oboch tímov patria k tým najlepším v našej lige a preto bude zrejme dôležitá efektivita v útoku, aj keď základným úspechom aj pre tento zápas zostáva najmä pevná obrana a jednoznačne sa musíme vyvarovať individuálnych chýb, ktoré by mohli spôsobiť prečíslenie, nakoľko v tíme nášho najbližšieho súpera sú skutočne nebezpeční strelci a takéto pochybenia vedia využiť.

Varovný prst by mal byť v tomto zápase aj ohľadne našich faulov (disciplíny), nakoľko v posledných dvoch zápasoch sme boli v tomto skutočne veľmi nedisciplinovaní, veď Trnava United, ako aj Torpedo proti nám kopali 10 metrové kopy...

S tímom Prednádražia sa navzájom veľmi dobre poznáme, veď išlo o nášho dlhoročného partnera pri tréningoch a tak ako vieme my, čo sa od tohto tímu dá očakávať, vedia o nás aj oni, dôsledkom čoho bude určite dôrazné bránenie, preto to vidím s ohľadom na úspech aj v schopnosti jednotlivých hráčov...

Nakoľko sme v druhej tretine aktuálnej sezóny, s našim najbližším súperom sme sa už v tejto sezóne stretli a musím poznamenať, že sme tento zápas v rámci 4. kola zvládli skutočne s bravúrou, veď víťazstvo 3:0 sa ani inak popísať nedá, aj keď išlo skutočne o veľmi vyrovnaný súboj, ktorý sme rozhodli tromi gólmi až v posledných troch minútach, keď sa dvakrát presadil Tuldo a raz Marek.

Verím, že sa pre tento zápas zídeme skutočne v čo najsilnejšom zložení (do brány by mal pri červenej karte Andreja nastúpiť Paťo), že sa nám vyvarujú nepríjemnosti, ktoré by mohli spôsobiť absencie, no a pri pevnej obrane verím v náš úspech aj v tomto zápase, čaká nás výzva v podaní pevnej obrany ŠK Prednádražie, motivácia by nám teda chýbať zaiste nemala.

 

Z histórie

S tímom ŠK Prednádražie máme z historického hľadiska veľmi negatívnu bilanciu vzájomných zápasov, keď sme v 16 vzájomných zápasoch vyhrali len trikrát, pričom sme až desaťkrát prehrali, aby sa trikrát zrodila remíza a toto všetko pri skóre 28:58 !!!