Preview FC Kabo-Dynamo 3.zápas

03.04.2017 15:41

V sobotu 8.4.2017 na náš tím čaká zápas v rámci 19. Kola, keď sa o 13:15 stretneme s Dynamom Trnava...

 

Situácia ohľadne postupu do 1. OLF je tri kolá pred koncom riadne zamotaná, o postupe z druhého miesta sa rozhodne medzi Prednádražím, našim tímom a Kompletom, keď istým postupujúcim je Kaizer.

Prednádražie má pred nami len bod k dobru, bod k dobru máme následne aj my na štvrtý Komplet, keď tímy od piateho miesta už môžu na postup zabudnúť a sezónu prakticky už len dohrávajú.

Toto je prípad aj nášho najbližšieho súpera, ktorým je Dynamo, ide o tím zo šiesteho miesta, ktorý na nás stráca až 12 bodov.

Pre tento zápas sa budeme musieť popasovať s úlohou favorita zápasu, očakáva sa, že tento zápas by sme mali vyhrať, avšak určite ho nevyhráme, keď si nebude dôsledne plniť defenzívne, či ofenzívne povinnosti...

Dynamo chytilo sériu výhier, keď vyhralo svoje posledné dva zápasy, naposledy porazilo Komplet 4:2, zápas predtým Dynamo vyhralo s Destilere 3:1, inak dva zápasy predtým podľahlo Dynamo len tesne Kaizeru 1:2 a Prednádražiu 2:3...

Čaká nás zaiste ťažký zápas, tým viac, že my na víťazstvo čakáme už päť zápasov, pričom posledné tri zápasy sme len remizovali.

Na Dynamo sme v tejto sezóne narazili najskôr v rámci 5. Kola, keď sme po góloch Miloša, Miša, Mareka a Ľuba vyhrali 4:1 (polčas 2:0), následne sme na tento tím narazili v rámci 12. Kola, kedy sme sa však natrápili trošku viac, po góloch Ľuba a Tulda sme vyhrali 2:1 (polčas 1:0).

 

Tri body potrebujeme z tohto zápasu ako soľ, nakoľko v rámci najbližšieho kola narazí pred našim zápasom Prednádražie na Trnava United, no a po našom vystúpení sa predstaví Komplet proti Destilere, od našich priamych konkurentov sa očakávajú taktiež víťazstvá...

Verím, že sa pre tento zápas opäť zídeme v početnom zložení, minimálne v takom, ako tomu bolo aj naposledy a spoločnými silami zabojujeme o tak potrebné víťazstvo.