Preview FC Kabo - Destilere

31.10.2016 16:21

V rámci 6. Kola 2. OLF na náš tím čaká nepríjemný súper, tím Destilere, ktorý pred touto sezónou posilnil o viacerých hráčov, ktorí prišli na hosťovanie z nehrajúceho tímu Buon Giorno, čím samozrejme kvalita nášho najbližšieho súpera stúpla.

S Destilere sme sa v minulej sezóne stretli trikrát, keď postupne sme s týmto tímom najprv remizovali 3:3, keď sa za náš tím dvakrát presadil Šošál a raz Vladko, v druhom vzájomnom zápase sme s Destilere prehrali 2:5, keď sa dvakrát presadil Tuldo a prehrali sme následne aj v poslednom minulo sezónnom vzájomnom zápase, keď sme tomuto tímu podľahli 3:5, keď sa opäť gólom presadil Tuldo, ku ktorému sa pridali Marek a Dano, ktorý je aktuálne na hosťovaní v Trnava United.

S tímom Destilere teda s ohľadom na minulú sezónu príliš dobré štatistiky vzájomných zápasov nemáme, najviac sa proti tomuto tímu darilo Tuldovi s troma vstrelenými gólmi, Šošál sa v minulej sezóne presadil dvakrát a po góle pridali Vladko, Marek a Dano.

Ak by sme sa pozreli na pôsobenie Destilere v aktuálnej sezóne, tak ten tím má aktuálne o 1 bod viac ako my a to pri skóre 20:29.

Skóre súpera je na pohľad trošku mätúce, nakoľko Destilere prehralo s Kaizerom vysoko 0:15, avšak v tom zápase hrali len s 3 hráčmi v poli, čiže ak opomenieme tento zápas, tak Destilere v tejto sezóne ešte neprehralo a zápasy odohralo pri skóre 20:14 (výhry 8:7 nad Torpedom, 4:3 nad Dynamom a 5:1 nad Kompletom), remíza 3:3 s Prednádražím !!!

Na základe vyššie spomenutých faktov sa dá konštatovať, že Destilere má naozaj veľmi schopný útok, ktorý strelil raz toľko gólov čo náš tím, avšak aj ich obrana nie je najhoršia, veď naozaj keď opomenieme zápas, v ktorom Destilere v nižšom počte hráčov na Kaizer jednoducho nemalo, tak tento tím inkasoval len o 4 góly viac ako my.

V sobotu 5.11.2016 hneď o 8:00 bude teda hostiť aréna v Hrnčiarovciach dva tímy, ktoré hrajú v tejto sezóne zatiaľ v slušnej forme, náš tím sa v posledných zápasoch prezentoval dobrými kolektívnymi výkonmi pri veľmi slušnej obrane, veď po úvodnej prehre 0:6 sme v ďalších 4 zápasoch inkasovali len 4 góly, pričom sme ich strelil 11 a v tomto duchu proti Destilere budeme musieť pokračovať aj v našom najbližšom vzájomnom zápase, nakoľko pre úspech nášho tímu bude jednoznačne potrebná hlavne pevná obrana, skvelý brankár, trošku šťastia, o ktoré sa však musíme zaslúžiť, popri čom som presvedčený, že nejaký ten gól strelíme...

Verím, že sa zídeme pre tento zápas v čo najsilnejšom zložení, čas zápasu je taký aký je, nemyslím si, že súper je z toho taktiež nadšený, treba zabojovať a opäť sa pokúsiť o nejaké body s týmto ťažkým súperom.

Autor: Tuldo