Preview FC KaBo-Destilere 3.zápas

10.04.2017 14:30

Sezóna 2016/2017 sa chýli ku svojmu koncu, v rámci predposledného kola sa stretneme s tímom Destilere...

 

Situácia ohľadne postupu do 1. OLF je stále zamotaná, okrem istého postupujúceho Kaizeru, sú v hre stále tri tímy, Prednádražie, FC KaBo a Komplet...

V najlepšej situácií je Prednádražie, ktoré má pred nami 1 bod k dobru, na Komplet následne 2 body a keďže sa Prednádražie v najbližšom kole stretne s Torpedom, očakávajú sa opäť pre nich 3 body. Komplet to bude mať v najbližšom kole o čosi ťažšie, nakoľko ich súperom bude prvý Kaizer.

Na náš tím čaká Destilere, t.j. predposledný tím 2.OLF a očakáva sa naše víťazstvo.

Destilere je tímom s aktuálne najhoršou formou, veď naposledy sa tento tím tešil z víťazstva v 10. Kole, t.j. Destilere prehralo svojich deväť posledných zápasov. Zaiste za to môže aj ich prístup k zápasom, malý počet hráčov si vyberá svoju daň, ktorými sú samozrejme prehry. Uvidíme, ako náš súper pristúpi k nášmu vzájomnému zápasu...

S Destilere sa stretávame v tejto sezóne po tretíkrát, najprv sme sa s týmto tímom stretli v rámci 6. Kola, keď sme po dvoch góloch Sucha a gólmi Tulda, Filipa a Mareka, vyhrali 5:2 (polčas 0:2). Druhý vzájomný zápas sa odohral potom v rámci 13. Kola, v tom sme vyhrali po jednoznačnom priebehu 9:1 (polčas 4:0), keď sa hattrickom prezentoval Peter, dva góly strelil Marek a po jednom pridali Sucho, Tuldo, Miloš a Ľubo.

Defenzíva Destilere je priam až tragická, 121 inkasovaných gólov v 19 zápasoch je toho jasným dôkazom, skutočne by sme túto ich slabinu mali trestať, verím, že sa nám to proti tomuto tímu podarí aj do tretice.

V poslednom zápase sme sa zišli pre zápas vo veľmi oklieštenej zostave, verím, že pre tento zápas sa zídeme v počte dostatočnom a zabojujeme spolu o potrebné 3 body.

Zápas sa odohrá v sobotu 15.4.2017 už o 8:00, tak sa je treba na to pripraviť...