Predposledný zápas sezóny 2016/2017 sme zvládli za 3 body

15.04.2017 12:20

Naš tím nastúpil v sobotu 15.4.2017 o 8:00 na veľmi dôležitý zápas, teda minimálne s ohľadom na náš prípadný postup do 1.OLF, našim súperom bol tím Destilere...

Pre tento zápas sme sa zišli v počte 6+1, avšak aj keď každý jeden z nás veril, že Michal sa tohto ranného zápasu zúčastní, nestalo sa tak. Ráno pred zápasom bol Michal KO, bol ospravedlnený rodinným príslušníkom so slovami „prišiel ráno domov pod obraz boží...“.

Do zápasu sme teda nastúpili bez ambiciózneho Michala, avšak začali sme výborne, veď v prvých piatich minútach sme strelili dva góly, keď sa nimi po vzore posledného vzájomného zápasu opäť presadil Peťo. Do 10. minúty zápasu sa gólom ešte presadil aj Marek a teda pre nás potrebné víťazstvo nabralo po prvej štvrtine zápasu reálne kontúry.

Súper bol našim začiatkom zaskočený, boli sme lepším a nebezpečnejším tímom, keď sme v 11. minúte pridali aj náš štvrtý gól, ktorého autorom bol opäť Marek. Naša koncentrácia rýchlim vedením samozrejme nabrala menšie trhlinky, čo sa podarilo využiť súperovi, ktorý znížil na 1:4 z ich pohľadu.

Gól súpera nás však trošku opäť prebral a do konca prvého polčasu sme strelili ešte jeden gól, ktorého autorom bol Filip (5:1), no a tento gól sa v konečnom rezultáte ukázal ako náš víťazný...

Do druhého polčasu sme teda vstupovali za pohodlného vedenia o 4 góly, aby hneď z kraja tohto dejstva na 6:1 zvýšil svojim tretím gólom v zápase Marek. Zápas však mal aj za tohto stavu svoje tempo, veď aj súper prišiel na tento zápas zrejme v ich najsilnejšom zložení, no a podarilo sa im opäť skórovať a upraviť tak stav na 2:6 z ich pohľadu.

Pokračovali sme neustále v útočnom poňatí hry, šancí sme mali viac ako dosť a po ďalšej skóroval opäť Marek (7:2), ktorý tak strelil už svoj štvrtý gól v tomto zápase.

Na 8:2 po minutke zvyšoval Miloš, ktorý o necelé tri minutky pridal aj svoj druhý gól v zápase (9:2) a v tejto chvíli sa už len čakalo na to, či súperovi uštedríme nepopulárnu „10“.

Destilere aj za tohto stavu skúšalo stále hrať bez brankára a táto situácia nám robí pri bránení skutočne obrovské problémy, pri takejto hre súpera sme pod neustálym tlakom a takmer vždy to zaváňa gólom v našej sieti...To sa však v tejto chvíli neudialo, nakoľko desiaty gól nášho tímu strelil opäť Marek (10:2), pričom toto bol už jeho piaty gól v tomto zápase.

Pri takto vysokom vedení sme chceli už zápas len dohrať, prakticky sa stratila všetka naša koncentrácia, čo ešte súper pri hre bez brankára dokázal zužitkovať k ďalším dvom gólom a zápas tak skončil pre nás priaznivo, vyhrali sme 10:4.

Našu úlohu sme si my splnili, očakávali sme výsledky konkurentov v hre o postup do 1.OLF, avšak tí nás nepotešili, keďže Komplet a aj Prednádražie svoje zápasy vyhrali, čo znamená len toľko, že sa rozhodne až v poslednom kole...

Všetko majú však v rukách hráči Prednádražia. Prengo je pred posledným kolom pred nami o jeden bod, v poslednom kole hrá tento tím hneď o 8:00 proti prvému Kaizeru, no a ak Prengo vyhrá, postúpi do 1.OLF.

Pre nás už bliká len jediná šanca a tou je prehra, resp. remíza Prednádražia a naše následné víťazstvo nad Kompletom !!!

Uvídíme, čo nám prinesie posledné kolo, avšak do toho máme ešte dva týždne...

 

Zostava: Lackovič Andrej - Tulis Pavel, Ryšavý Marek, Ryšavý Miloš, Gažo Peter, Kovačic Ľubo, Hluško Filip

 

Góly za Kabo: Ryšavý Marek 5, Gažo Peter 2, Ryšavý Miloš 2, Hluško Filip

 

Žlté karty: Gažo Peter