Po piatich zápasoch sme sa konečne dočkali vytúženého víťazstva

09.04.2017 11:34

V rámci 19. Kola sme nastúpili proti Dynamu Trnava a z tohto zápasu sme potrebovali bezpodmienečne 3 body, aby sme stále živili šancu na postup do 1.OLF.

Pre tento zápas sme sa zišli vo veľmi oklieštenej zostave, na striedanie sme mali k dispozícií len jedného hráča, keď na poslednú chvíľu vypadli zo zostavy Andrej, ako aj Peter.

Do zápasu sme však vstúpili aktívne, mali sme viac z hry a bolo len otázkou času, kedy padne prvý gól. Prvého gólu sme sa dočkali po chybnej rozohrávke obrancu Dynama, keď Tuldo skvele vystihol zámer tohto hráča a rútili sme sa traja na súperovho brankára. Tuldo prihrávkou našiel Miša, ten spätne Paťa, aby mu on prihrávku vrátil späť a Mišovou strelou po brvno sme sa dostali do vedenia (1:0). Do konca prvého polčasu už ďalší gól nepadol, avšak treba podotknúť, že v závere prvého dejstva bola naša hra rozháraná a za to, že sme neinkasovali, môžeme byť skutočne radi...

Do druhého polčasu sme teda vstúpili s jednogólovým vedením, netrvalo dlho a išli sme do dvojgólového vedenia, keď sa peknou strelou presadil opäť Mišo (2:0). Naša hra sa po tomto góle ešte viac upokojila, avšak zlom prišiel až po našom treťom góle, ktorý padol po zahrávanom rohovom kope...Paťo našiel Tulda a ten veľmi nečakane ľavou nohou prekvapil zrejme všetkých, avšak najmä brankára Dynama, ktorému lopta prešla pomedzi nohy (3:0). V útočnej hre sme pokračovali aj naďalej, po ďalšom protiútoku sme strelili štvrtý gól, keď šprintom vyčerpaný Mišo strelil svoj tretí gól v tomto zápase, z ostrého uhla sa trafil bezchybne (4:0).

Pri štvorgólovom manku sa súper pokúsil o hru bez brankára, no a toto je stav, na ktorý náš tím vždy ťažko reaguje, čo sa potvrdilo opäť, nakoľko súperovi sa podarilo po prudkej strele znížiť, Andrej bol bez šance (4:1). Dynamo pokračovalo v hre bez brankára aj naďalej, avšak loptu sa podarilo získať Paťovi, ktorý z našej polovice trafil presne prázdnu bránu súpera a opäť sme viedli o štyri góly (5:1).

Toto stále nebolo ešte všetko, po ďalšom protiútoku, kedy sa rútili na brankára Dynama traja naši hráči, zobral všetko do vlastných rúk Miloš, ktorý nevymýšľal so žiadnou prihrávkou, vystrelil a skóroval (6:1).

Po Milošovom góle sa tento zápas už len dohrával a po piatich zápasoch bez výhry, sme sa tak konečne dočkali zaslúženého víťazstva.

Po tomto kole sa však situácia ohľadne postupu nijako nezmenila, nakoľko svoje zápasy vyhralo Prednádražie, ako aj Komplet, na druhom mieste je stále Prednádražie, na ktoré z tretieho miesta stráca náš tím bod, štvrtý Komplet je na Prednádražie v strate 2 bodov...

 

Zostava: Lackovič Andrej - Tulis Pavel, Holec Michal, Ryšavý Marek, Ryšavý Miloš, Putera Patrik

 

Góly za Kabo: Holec Michal 3, Tulis Pavel, Putera Patrik, Ryšavý Miloš

 

PS: Mišo sa streleným hattrickom v tomto zápase prepracoval na pozíciu druhého najlepšieho strelca nášho tímu v aktuálnej sezóne, strelil 9 gólov, celkovo ich má však na konte už 136 a s prehľadom vedie historickú tabuľku strelcov nášho tímu.

Tuldo strelil v tomto zápase už svoj 17 gól v aktuálnej sezóne, potvrdil tak pozíciu najlepšieho strelca nášho tímu v aktuálnej sezóne, celkovo dosiahol už svoj 119 gól, ide o historicky druhého najlepšieho strelca nášho tímu.

Paťo nám v zápase s Dynamom určite pomohol, odmenou mu bol jeho prvý gól v tejto sezóne, celkovo druhý v drse nášho tímu.

Miloš dosiahol v zápase s Dynamom svoj 8 gól v aktuálnej sezóne, po boku brata Mareka tak ide o tretieho najlepšieho strelca nášho tímu v tejto sezóne, celkovo Miloš dosiahol svoj 53 gól v drese FC Kabo.