Nezaslúžená prehra s TORPEDOM

08.10.2016 16:06
3

Aj v sobotu 8.10.2016 pokračovala trnavská okresná liga futsalu svojim ďalším kolom, pričom v druhej lige náš tím narazil na tradičného súpera, tím TORPEDO Trnava.

Zápas začal opatrne z oboch strán, pričom viac z hry sme mali my...

Prvý polčas pomaličky plynul, do útoku zavelil náš tím, dostali sme sa do viacerých šancí, keď by som spomenul dobre zahraný aut, z ktorého Tuldo peknou loptou ponad obrancu súpera našiel Miša, avšak ten to v koncovke nezvládol.

Sľubne vyzerala aj naša ďalšia šanca, ktorá vznikla na základe faulu súpera, keď sa z hruba 10 metrov postavil k lopte Tuldo, ktorý si orazil loptu s pred bránou stojacim Mišom, avšak následná strela nášho najlepšieho strelca z minulej sezóny, skončila len na brániacich hráčoch súpera.

Prvý polčas sa teda dohral za stavu 0:0, keď by sa dalo napísať, že súper bol s týmto stavom spokojný.

Do druhého polčasu sme samozrejme na základe obrazu z prvého polčasu  vstúpili z cieľom streliť vedúci gól zápasu, avšak naša mierna územná prevaha nám nebola nič platná, nakoľko do vedenie išlo TORPEDO, keď sa súperovi hráči v strede ihriska prekrižovali a po nenápadnom útoku strelili svoj prvý gól (0:1).

Brankár TORPEDA bol pre nás dlho nepriestrelný, keď slušnými strelami sa prezentoval aj Marek, ale svojimi strelami sieť súpera nerozvlnil. Približne v polovici  druhého polčasu Tuldo fauloval pred „šestkou“ súperovho statne urasteného útočníka a Torpedo zahrávalo priamy voľný kop, z ktorého sa mu podarilo po miernom teči, streliť druhý gól zápasu (0:2).

Náš tím však zbrane neskladal, príkladne sme bojovali po celý zápas, čím by som chcel týmto pochváliť všetkých zúčastnených, no a kontaktný gól nenachal na seba dlho čakať, keď Tuldo prebral pred bránou súpera loptu a po jeho nechcenom priťuknutí nechytateľnou strelou prepálil dovtedy nepriestrelného brankára Torpéda, Miloš (1:2).

Do konca zápasu po strelení kontaktného gólu zostávalo pre nás ešte dosť času na vyrovnanie, no aj keď sme sa v závere pokúsili aj o hru bez brankára, gól sa nám aj napriek tlaku streliť nepodarilo, pričom zrejme najväčšiu šancu mal z uhla Marek, avšak dobre mierenú strelu opäť chytil brankár súpera.

Náš tím predviedol v tomto zápase skutočne dobrý výkon, čo kladne ohodnotil aj tréner Milan, ale chýbali góly...

FC Kabo má teda po 3 odohraných zápasoch štatistiku 1-0-2 a skóre 4:9, no a s vervou sa už tešíme na ďalšieho súpera, ktorým bude Prednádražie.                                                                                 Autor - Tuldo

Zostala: Lackovič – Lelkeš, Holec, Tulis, Drinka, Ryšavý Marek, Ryšavý Miloš

Gól: Ryšavý Miloš

ŽK: Holec