KABO - DYNAMO 4:1

29.10.2016 18:43

Náš tím v rámci 5. Kola 2. OLF nastúpil na zápas proti Dynamu, čo bol súper pre nás nečitateľný, nakoľko sme sa s ním často nestretávali, veď práve tento tím v minulej sezóne vypadol z 1. OLF.

Zápas začal z oboch strán opatrne, vzájomne sme sa so súperom oťukávali, avšak postupom času sme sa dostávali stále viac a viac do hry, čo vyvrcholilo zhruba v polovici prvého polčasu do nášho prvého gólu, ktorý strelil po dôraze pred bránou súpera Miloš (1:0).

Naša hra mala postupne opäť vzostupný trend, je naozaj poznať, že sa nám aktuálne darí a náš tím je sebavedomejší, čo do konca prvého polčasu rezultovalo na nášho vedenia o dva góly, keď sa peknou strelou z ľavej strany okolo nôh súperovho brankára presadil náš historicky najlepší strelec Mišo (2:0), čím si na svoje konto pripísal už svoj celkovo 129. gól v drese FC Kabo.

Mišo svoj pekný gól trošku znehodnotil po zápase, keď pri pivečku povedal, že on vlastne ani nechcel strieľať :) , ale tak, bodaj by mal takýchto nevydarených striel stále viac a viac :) .

 

Do druhého polčasu sme teda nastúpili s vedením 2:0, no a keďže sme súpera v podstate k ničomu nepúšťali, dalo sa len ťažko predpokladať, že nás Dynamo mohlo niečím prekvapiť.

Hra pomaličky plynula, avšak súper nakopol loptu po pravej strane ihriska, kde so súperovým hráčom poctivo utekal Ivan, avšak svojím obranným zákrokom nedal nášmu brankárovi absolútne žiadnu šancu, keď v šmýkačke napálil bombu pod brvno našej brány, Andrej nemal šancu (2:1).

Dynamo nás svojim gólom určite trošku zaskočilo, avšak dokázali sme sa s tým veľmi dobre popasovať, nakoľko netrvalo dlho a Marek nám svojou peknou individuálnou akciou zo zahratého autu prinavrátil vedenie o dva góly (3:1).

Dynamo sa cca. 9 minút pred koncom stretnutia odhodlalo pre hru bez brankára, avšak v podstate nič nedokázalo vymyslieť, žiadna zo striel neprešla na nášho brankára, až súperovi nakoniec vypichol loptu dobre napádajúci Ľubo a spoza polovice ihriska namieril do prázdnej brány presne (4:1).

Stretnutie sa od nášho štvrtého gólu už prakticky len dohrávalo, zápas sme dotiahli do nášho tretieho víťazstva v sezóne a získali sme ďalšie zaslúžené tri body.

Som veľmi rád, že náš tím výborným kolektívnym výkonom a dobrou obranou zaskočil aj ďalšieho súpera, verím, že takouto hrou sa budeme prezentovať aj naďalej, čo môžeme potvrdiť už za týždeň, kedy nás už o 8:00 čaká náročný zápas proti Destilere.

 

Autor Tuldo

 

Zostava: Lackovič Andrej- Ryšavý Miloš, Ryšavý Marek, Milenkovič Ivan, Tulis Pavel, Holec Michal, Kovačic Ľubo.

Góly za Kabo: Holec Michal, Ryšavý Miloš, Ryšavý Marek, Kovačic.

 

Poznámka: Mišo, Miloš a Marek strelili svoj druhý gól v aktuálnej sezóne, Ľubo strelil svoj prvý gól v tejto sezóne.