7. kolo FC KaBo - VKP 3:3

05.11.2011 23:52

Zapas zacal ako obvykle opatrne z obidvoch stran, nas super VKP sa dostal do vedenia po gole z rohu, kde si hrac nepokryl svojho a bolo 0:1. VKP ako obvykle, ked sa dostane do vedenia, vie neskutocne zdrzovat hru, ale asi to patri k tomu, aj ked niekedy to je uz ozaj prehnane...stale sme marne dobijali branku supera a co bolo horsie, tak VKP sa dostalo do dvojgoloveho vedenia, ked vzniklo precislenie 3 na 2 a hrac VKP strelov, cca. z 12m prekonal nasho brankara popod nohy, 0:2 a brankarovi zasteru :D. Tymto vysledkom sa skoncil aj 1. polcas.

Do druheho polcasu sme nastupili s tym, ze zabojujeme a nieco este so zapasom spravime. Avsak dlho sme sa nevedeli presadit, az sa nam po peknej akcii na jeden dotyk podarilo znizit golom P.Tulisa na 1:2. Boli sme naspat v zapase, ale co sa nemalo stat sa stalo a hned, sme dostali dalsi banan, 1:3.

Zapas pokracoval v tomto stave az do poslednych 3 minut, ked som sa bol pozriet na stopky rozhodcu.

Potom sa zacali diat neskutocne veci...Po rohovom kope sme znizili na 2:3, ked sa hlavickou presadil Drinka a hned na to sa nam podarilo vyrovnat na 3:3, ked Jozko Drinka dal svoj druhy gol v zapase. Po vyrovnani sme mali este OBROVSKE dve sance, ked v jednej z nich sme totalne zlyhali a aj ked sme odohrali neskutocny zaver, s mnozstvom sanci, ked sme mohli este nakoniec vyhrat minimalne o dva goly, tak sa zapas skoncil nakoniec 3:3.

Ale ak budeme pokracovat vo vykonoch, ako sme predviedli v samotnom zavere zapasu, tak sa maju superi na co tesit...