3. a 4. kolo nadstavbovej časti...

03.03.2018 15:53

Náš tím odohral v rámci nadstavbovej časti už aj zápas v rámci 3., resp. 4. kola nadstavbovej časti, avšak nijako sme v týchto dvoch zápasoch nevystúpili zo svojho tieňa a aj naďalej pokračujeme vo veľmi nevýrazných výkonoch...

V 3. kole bol našim súperom tím Prednádražia, proti ktorému sme začali dobre, veď v 5. minúte sme išli do vedenia zásluhou Marekovho gólu, avšak tento moment bol jeden z mála svetlých momentov v tomto zápase...Prednádražie nám do konca prvého polčasu dokázalo streliť až 4 góly a za veľmi nepriaznivého stavu 1:4 sme sa dostali až k úvodnému hvizdu druhého dejstva...

Skutočne naša hra v obrane nepredstavuje pre našich súperov ani zďaleka neprekonateľnú prekážku, no a keďže ani v útoku to nie je z našej strany zrovna ideálne, v zápasoch sa veľmi trápime.

Druhé dejstvo si náš súper už len postrážil a aj keď sa ešte Milošovi podarilo znížiť v 36 minúte na 2:4, Prengo skórovalo ešte raz, čím bol zavŕšený konečný výsledok tohto merania síl, prehrali sme 2:5.

 

Zostava: M.Lopatka - P.Tulis, Mi.Ryšavý, Ma.Ryšavý, M.Toman, M.Suchán, Ľ.Kovačic, M.Holec

Góly: Ma.Ryšavý, Mi.Ryšavý 

 

Štatistické okienko

Marek strelil v tomto zápase svoj 7. gól v sezóne, celkovo ide už o jeho 74 gól v drese FC Kabo.

Miloš v tomto zápase strelil svoj 4. gól v sezóne a dotiahol tak gólovo Mira a Ľuba, pričom k jubilejnému 60 gólu v drese FC Kabo mu chýba už len jeden gól.

 

V rámci 4. kola nadstavby sme v sobotu 3.3.2018 narazili na tím Kaizeru...

Do tohto zápasu sme vstupovali s cieľom ukončiť našu sériu zápasov bez výhry, na tú čakáme dva zápasy...

Do zápasu sme vevstúpili opäť ideálne, aj keď súper nehral nič moc, na nás to však opäť stačili, po prvom polčase sme boli v dvojgólovej strate, na prestávku sme išli za stavu 0:2.

V druhom polčase sme pokračovali v nevýraznom výkone, šance sme síce nejaké mali, avšak ich premieňanie je našou dlhoročnou slabinou a tak sme postupom času inkasovali aj gól na 0:3.

Zhruba 6 minút do konca zápasu sme sa odhodlali k hre bez brankára, počas ktorej sme súpera zavreli na jeho polovici, ale veľa striel z našej strany neprichádzalo.

Po neustálom obliehaní brány súpera sa nám predsa len podarilo skórovať, keď zhruba 3 minúty pred koncom znížil presnou strelou Miro.

Aj keď sme sa ešte do nejakých šancí dostali, už sme neskórovali, podobne aj súper, zápas teda skončil našou prehrou 1:3 a nutno podotknúť, že vyhrať sme si za svoj výkon opäť nezaslúžili.

 

Zostava: A.Lackovič - P.Tulis, Mi.Ryšavý, M.Suchán, M.Toman, F.Hluško, Ľ.Kovačic

Góly: M.Toman

 

Štatistické okienko

Miro strelil svoj 5. gól v sezóne, z historického hľadiska dotiahol s 25 strelenými gólmi Ľuba Kovačica.

 

 

Do konca aktuálnej sezóny nám zostáva odohrať už len tri zápasy, postupne budú našimi súpermi Torpedo, Zeleneč a United, snáď sa ešte trošku vzchopíme a nejaké tie body ešte z týchto zápasov získame...