14. kolo sezóny 2017/2018 FC Kabo-Vodáreň...

30.01.2018 16:10

V 14. Kole sezóny 2017/2018 sme sa stretli s ďalším tímom, ktorý má len tie najvyššie ambície, s tímom Vodárne...

 

V danom zápase sme nemali čo stratiť, naše výkony z predošlých dvoch zápasov nám dávali nádej na dobrý výsledok aj v tomto zápase a začali sme skutočne výborne...

Už v 1. minúte zápasu sa nám vydarila pekná kombinácia, na konci ktorej bol Marek a vyhrávali sme (1:0). Stav 1:0 v náš prospech vydržal až do 10. minúty, kedy sme sa predviedli ďalšou peknou akciou, na konci ktorej bol opäť Marek a vyhrávali sme o dva góly (2:0). Naša hra v obrane bola výborná, súpera sme nepúšťali do šanci, ak aj k nejakému ich zakončeniu prišlo, v bráne bol Andrej.

Z nášho pohľadu za výborného stavu 2:0 skončil aj prvý polčas, no a chýbalo „len málo“, vydržať druhý polčas, aby sme sa tešili z víťazstva...

Opak bol však pravdou, súper začal ihneď od začiatku druhého polčasu hrať bez brankára, boli sme pod neustálym tlakom, z ktorého sme sa nedokázali vymaniť a pykali sme...V 22. minúte to bolo z nášho pohľadu už 1:2, v 24. minúte súper vyrovnal, v 25. minúte sme už prehrávali a v 30. minúte sme prehrávali už o dva góly...V druhom polčase sme jednoducho na hru súpera nemali žiadnu protizbraň, zrazu sme boli všade o krok neskôr a tak sme v 33. minúte dostali gól na 2:5, aby sa stav stretnutia ešte raz menil, v 38. minúte na konečných 2:6 !

Zápas bol dvoch rôznych polčasov, v prvom sme hrali výborne, súper nás však v druhom zaskočil hrou bez brankára a tomu sme sa nedokázali ubrániť. Škoda...ale nevadí, snažili sme sa, jednoducho sme v druhom polčase na súpera už nestačili a ten zaslúžene vyhral, ideme ďalej...

 

Zostava: A.Lackovič – P.Tulis, M.Suchán, F.Hluško, M.Toman, Ľ.Kovačic, Ma.Ryšavý

Góly: Marek Ryšavý 2

 

Štatistické okienko

Marek sa dvoma strelenými gólmi v tomto zápase dostal na pozíciu druhého najlepšieho strelca nášho tímu v aktuálnej sezóne, dotiahol tak Miša (obaja strelili 6 gólov)...Historicky Marek dosiahol v drese nášho tímu už na 73 gólov, chýba mu však 34 gólov, aby dotiahol historicky štvrtého najlepšieho strelca FC Kabo, Piza.

V roku 2018 sme strelili zatiaľ 4 góly a až tri idú za Marekom, zostávajúci jeden vsietil Tuldo.

 

Čo nás čaká...

Nasledujúce kolo bude už posledným kolom základnej časti sezóny 2017/2018, našim súperom bude Atomik, ktorý je aktuálne na prvom mieste, čiže je zrejmé, že v tomto zápase môžeme opäť len prekvapiť, jednoznačným favoritom zápasu bude súper. Verím, že v tomto zápase zabojujeme a popasujeme sa o dobrý výsledok.

Zápas sa odohrá v sobotu 3.2.2018 o 11:00...

V ďalšom priebehu sa tabuľka zložená zo 16 tímov rozdelí na polovicu, my skončime určite v tej druhej, no a v rámci „druhej osmičky“ sa stretneme vo vzájomných zápasoch z každým tímom ešte v jednom zápase. Do konca sezóny 2017/2018 nám teda v tejto chvíli zostáva odohrať 8 zápasov.