11. kolo nám prisúdilo Prednádražie (+ zhodnotenie roku 2017)

10.12.2017 13:55

11. kolo bolo posledným kolom v roku 2017, stretli sme sa v ňom s Prednádražím, teda s tímom, ktorý veľmi dobre poznáme...

 

Zápas z nášho pohľadu začal na výbornú, veď v 9 minúte sme viedli už 2:0, keď najprv skóroval Miro (tento gól som pre neskorší príchod ani nevidel), aby následne po pekne prevedenom nájazde zvýšil nás náskok Ľubo.

Ako mínus tohto zápasu vidím kontaktný gól súpera, ktorý prišiel v podstate hneď v zápätí po našom druhom góle (2:1). Súper získal trošku na istote a hrozil aj naďalej...o ďalšie 4 minútky už bolo vyrovnané a o ďalšie 4 minúty sme už prehrávali o gól...Druhý gól ide určite na vrub Tulda, ktorému nevyšiel krok v súboji jeden na jedného a tento zápas ho vôbec nezastihol v dobrom rozpoložení, tretí zase za našim brankárom, ktorý nezvládol výbeh za loptou...Polčas teda skončil za stavu 2:3, avšak zápas mal svoje tempo, určite sme mali na to, aby sme priebeh zvrátili...

 

Vstup do druhého polčasu nám však nevyšiel, v 22. Minúte sme inkasovali opäť a prehrávali sme o dva góly (2:4). Späť do zápasu nás svojim druhým gólom v zápase dostal opäť Miro, na jeho strelu špicom nemal brankár súpera nárok, pekný gól... (3:4, písala sa 26. Minúta). Do konca zápasu teda zostávalo ešte dostatok času, aby sme so zápasom niečo spravili, avšak v koncovke sme sa stále nevedeli presadiť, v závere zápasu sme skúsili aj hru bez brankára, avšak aj cez čarovné zákroky súperovho brankára, sme sa už gólovo presadiť nedokázali a pripísali sme si ďalšiu prehru.

Výkon bol však z našej strany bojovný, minimálne bod sme si zo zápasu určite zaslúžili, nestalo sa, rok 2017 sme ukončili tesnou prehrou.

 

Zostava: A.Lackovič – P.Tulis, Ľ.Kovačic, M.Holec, M.Suchán, P.Gažo, A.Bežuch, M.Toman, Mi.Ryšavý

Góly: M.Toman 2-Ľ.Kovačic

 

Štatistické okienko

Miro v tomto zápase dosiahol na svoj tretí, resp. štvrtý gól v aktuálnej sezóne, svoj štvrtý gól zaknihoval aj Ľubo a obom patrí v aktuálnej sezóne pozícia tretieho najlepšieho strelca nášho tímu.

Miro celkovo strelil v drese nášho tímu svoj 24 gól, Ľubo svoj 25 gól.

 

PS

Najbližšie sa v lige predstavíme 13.1.2018 o 9:30 v zápase proti tímu Merkúr, ktorému patrí 6. Miesto a má na nás 13 bodov k dobru. V zápase nebudeme v úlohe favorita, avšak určite môžeme Merkúr potrápiť, do zápasu treba vstúpiť koncentrovane a nič nie je nemožné.

 

Zhodnotenie roku 2017

Je za nami rok 2017 a určite sa patrí ho trošku zhodnotiť...

V roku 2017 sme odohrali v lige 23 zápasov, z ktorých sme sedem vyhrali, šesť remizovali a desaťkrát sme prehrali, keď naše skóre v roku 2017 bolo 72:78 (ligové zápasy).

V roku 2017 sa všetkých zápasov zúčastnil len Tuldo, avšak vzornou účasťou sa prezentovali aj Andrej Lackovič, Miloš, Mišo a Ľubo.

Najlepším strelcom nášho tímu v roku 2017 sa stal Tuldo so 17 gólmi, ak k tomu pripočítam aj góly z letného turnaja vo Svitavách, Tuldo v roku 2017 strelil v drese nášho tímu 20 gólov.

Druhým najlepším strelcom nášho tímu v roku 2017 bol Marek s 12 gólmi, tretím Mišo s 11 gólmi a štvrtým Ľubo s 10 gólmi (pripočítal som aj góly zo Svitáv).

Na základe vyššie spomínaných faktov sa dá určite vyhlásiť aj najlepší hráč nášho tímu za rok 2017, myslím, že nikto nebude nič namietať, keď bude ním vyhlásený práve Tuldo.

 

Z historického hľadiska je najlepším strelcom FC Kabo Mišo so 142 gólmi, druhým v poradí je Tuldo so 127 gólmi a tretím je Šošál so 118 gólmi, s väčším odstupom potom z aktívnych hráčov nasleduje Marek, ktorý strelil v drese FC Kabo celkovo 70 gólov. Nemôžem však zabudnúť aj na už nehrajúceho Piza, ktorý strelil v drese nášho tímu 107 gólov.

 

Do Nového Roku 2018 prajem všetkým členom nášho klubu, ako aj všetkým našim fanúšikom, všetko dobré, hlavne veľa zdravia a verím, že sa pri ďalších zápasoch budeme aj naďalej spolu stretávať a bojovať v drese nášho tímu o čo najlepšie výsledky.