V 2. kole nadstavby nie je čo opisovať...

18.02.2018 11:33

V druhom kole nadstavby sme nastúpili proti tímu Floppers, ktorý bol navzdory svojho postavenia po základnej časti favoritom tohto zápasu...

 

Na zápas sme sa zišli v počte 5+1, pričom už z kabíny sme vychádzali s pocitom, že v tomto zápase nemôžeme uspieť...

Floppers sa zišli v početnejšom zložení, čoho sme sa zjavne zľakli, ak do zápasu nastupujeme s pocitom, že sa nič z neho vyťažiť nedá, len ťažko sa hrá, je potrebné, aby sme za každých okolností bojovali a nevzdávali sa...

V podstate nie je čo pre tento zápas opisovať, nehrali sme ako tím, vypúšťali sme v podstate takmer všetko, obrana bola katastrofická, nie všetci si plnili to, čo bolo treba a podľa toho zápas aj dopadol.

Po polčase 1:2, keď sa za náš tím presadil gólom Tuldo, zápas dospel do konečného rezultátu 1:7 a to pritom súper nehral nič extra a ak by sme sa všetci snažili, zápas ani zďaleka nemusel dopadnúť tak, ako dopadol.

Po odovzdanom výkone sme zaslúžene odišli s vysokou prehrou, ja len verím, že v ďalšom kole sa vrátime k hre, ktorá nás zdobila začiatkom tohto roka a zabojujeme, treba však, aby sa na ihrisku snažila kompletná štvorica hráčov.

 

Zostava: M.Lopatka – P.Tulis, Mi.Ryšavý, Ma.Ryšavý, M.Suchán, Ľ.Kovačic

Góly za Kabo: P.Tulis

 

Štatistické okienko

Tuldo strelil v tomto zápase svoj jubilejný 10 gól v sezóne, celkovo vsietil v drese FC Kabo už svoj 129 gól.

 

Čo nás čaká

V sobotu 24.2.2018 nás čaká Prednádražie, každý z nás by mal vedieť, čo nás čaká...V tomto zápase bude potrebné, aby sme pozorne bránili a boli trpezliví, Prengo to vie ozaj v obrane zavrieť. Zápas sa začína o 11:45 !!!