Sezóna 2019/2020; 7. kolo a zápas proti Olympicu Trnava

10.11.2019 12:07

V rámci 7. kola sme sa stretli s tímom Olympicu, pričom do zápasu sme vstúpili s túžbou ukoristiť nejaký ten bodík, veď sme sa na zápase zišli v skutočne početnom zložení.

 

V tejto sezóne však máme ohormný problém so vstupom do zápasu, inak tomu nebolo ani tentokrát a v už 2. minúte sme inkasovali. Súper pri svojom vedení kontroloval priebeh zápasu, do šancí sme sa dostávali len sporadicky.

V 17. minúte Olympic uderil opäť, 1. polčas sa tak skončil výsledkom 0:2.

Skutočne aj keď sme sa pre tento zápas zišli v početnom zložení, na našej hre nebol vidieť žiadny progres, práve naopak, boli sme bez pohybu, prihrávky boli z našej strany veľmi nepresné a aj keď sme si prihrali, niečo naviac sme vymyslieť nevedeli.

Olympic bol vo vedení zaslúžene a do 2. polčasu bolo čo z našej strany naprávať.

 

Počas prestávky sme si povedali, že treba našu hru spresniť, treba do hry pridať viac pohybu, strielať, avšak 2. polčas ešte ani poriadne nezačal a inkasovali sme tretí gól (0:3).

Tento gól bol zrejme v tomto zápase zlomovým, v 21. minúte bolo teda 0:3, v 24. minúte už 0:4 a aby toho nebolo málo, v 26. minúte už "strašidelných" 0:5.

Vstup do 2. polčasu nám teda hrubo nevyšiel, v druhom polčase potešil aspoň Mišov gól, ktorý po trme-vrme pred brankárom olympicu prepasíroval loptu do siete.

Olympic však o minútku opäť trestal jednu z našich chýb, stav stretnutia súper upravil v 34. minúte na 1:6 z nášho pohľadu a za tohto stavu sa zápas následne aj dohral.

V závere stretnutia sme ešte mali možnosť hrať presilovku o jedného hráča, nakoľko jeden z hráčov Olympicu dostal červenú kartu, avšak obrazu našej hry nijako nepomohol ani tento moment.

 

Olympic v tomto zápase zaslúžene zvíťazil, my sme podal jeden z najslabších výkonov v aktuálnej sezóne a je skutočne čo naprávať. Konkurencia sa nám postupne vzďaluje, okupujeme stále posledné miesto a ak chceme pomýšľať na play off, je najvyšší čas, aby sme sa herne konečne zlepšili.

 

Zostava: KUBÍČEK - TULIS, SUCHÁN, HOLEC, TOMAN, BACHRATÝ, MA.RYŠAVÝ, JAROŠKA, ROGEL, PUŠKÁŠ

Góly za KaBo: HOLEC

Žltá karta: PUŠKÁŠ

 

V nasledujúcom 8. kole sa stretneme s tímom FC Merkúr Trnava, keď výkop daného zápasu bude už o 8:00. Deň 16. november tak bude dňom, počas ktorého sa stretneme s ďalším nepríjemným súperom, ktorý však je poraziteľný a treba sa o to zodpovedným výkonom pokúsiť.