Sezóna 2019/2020; 12. kolo a zápas proti Trnava United

06.01.2020 19:48

Záver roku 2019 sa niesol v našom podaní zápasom proti tímu Trnava United, v ktorom sme chceli uspieť, veď išlo o súpera, ktorý je svojimi kvalitami na našej úrovni.

 

Úvod zápasu bol vyrovaným, šanci príliš nebolo, ak sa však oba tímy k niečomu dostali, na svojom mieste stáli obaja brankári.

Do vedenia sa v 13. minúte dostali United, keď sa gólom presadil strelou zo strednej vzdialenosti Ľubo Kovačic, hráč, ktorý v minulej sezóne obliekal ešte náš dres.

Prvý polčas sa však aj po strelenom góle niesol v podobnom duchu,ako pred gólom, šance nejaké boli, avšak prvý polčas skončil z nášho pohľadu neuspokojivo 0:1.

 

V druhom polčase teda stále bolo o čo hrať, úvod druhého dejstva nám však nevyšiel a v 22. minúte bolo 0:2.

Súper sa týmto gólom dostal do väčšej istoty, my sme prakticky na paluvke postupne výkonom upadali, v 29. minúte bolo už 0:3, o necelé tri minúty 0:4 a Ľubo Kovačic zápas ukončil svojim druhým gólom v 40. minúte a konečný stav stretnutia tak upravil na 0:5.

 

Z našej strany sme v tomto zápase výkonom skutočne sklamali, ak sa reálne pozrieme na zápasy, ktoré nás ešte čakajú a dáme to do priamej úmery s našimi výkonmi, play off je pre nás teoreticky nedosiahnuteľné.

 

Zostava: KUBÍČEK - TULIS, SUCHÁN, MA.RYŠAVÝ, BACHRATÝ, JAROŠKA, PUŠKÁŠ,TOMAN

 

11. januára otvoríme rok 2020 zápasom proti Avangardu Trnava, v ktorom budeme plniť úlohu tímu,ktorý môže len prekvapiť, očakáva sa jednoznačné víťazstvo nášho súpera, veď ide o lídra našej ligy.