5. kolo nadstavby, zápas proti Torpedu...

16.03.2018 07:36

V 5. Kole nadstavby sme sa stretli s Torpedom a na základe prvého vzájomného zápasu tejto sezóny, v ktorom sme vyhrali 5:1, boli sme favoritom...

 

Papierové predpoklady boli dané jasne, avšak v poslednom čase sa boríme so zlou formou, naša hra nemá spád, robíme chyby a za ne sme následne trestaní.

Do tohto zápasu sme vstúpili s nasadením, avšak aj keď nejaké tie šance prišli, skórovať sa nám podarilo až v 9. Minúte, keď po Tuldovej strele sa k dorážke dostal Adrián a viedli sme (1:0).

Naše vedenie vydržalo až do predposlednej minúty prvého polčasu, súper pred prestávkou vyrovnal (1:1) a do druhého polčasu oba tímy vstupovali odznova.

Druhý polčas nás však nezastihol v dobrom svetle, aj keď Torpedo patrí k najslabším tímom ligy, 3. minúty po úvode druhého polčasu sme inkasovali opäť (1:2).

V ďalšom priebehu zápasu sa naše trápenie už len prehlbovalo, z nášho tieňu posledných výkonov sme sa opäť nedostali a čo sa nepodarilo nám, podarilo sa súperovi, keď sme v 38. minúte inkasovali opäť (1:3).

Za stavu 1:3 z nášho pohľadu sa zápas už aj dohral...treba ešte podotknúť, že ak by nás Andrej v bráne nepodržal, tento zápas by skončil výsledkom, ktorý by bol pre nás veľkou ostudou...

Je skutočne na čom pracovať, prehrali sme posledné štyri zápasy a to pri skóre 5:18 !

V predposlednom kole sezóny 2017/2018 nás čaká Zeleneč (tento tím v nadstavbe vyhral všetkých 5 zápasov), je potrebné k tomuto zápasu pristúpiť zodpovedne, treba však bojovať po celých 40 minút zápasu, treba si uvedomiť, že ak si každý bude plniť všetky svoje povinnosti, máme nádej na výhru a to aj za stavu, keď prehrávame...

Netreba sa opúšťať, ale treba bojovať, veď nato sa pri zápasoch stretávame, nie každý má možnosť hrať futsal, každý z nás by si mal túto možnosť ceniť a za náš tím bojovať, nakoľko každý svojim prístupom prispieva k celkovému obrazu našej hry...ak budeme do jedného bojovať a snažiť sa, verím tomu, že dokážeme potrápiť kohokoľvek, stačí málo...bojovať 40 minút pre tím.

 

Zostava: A.Lackovič – P.Tulis, Ľ.Kovačic, Mi.Ryšavý, Ma.Ryšavý, M.Suchán, A.Bežuch, M.Toman

Góly: A.Bežuch  

 

Štatistické okienko

Adrián zaknihoval v tejto sezóne svoj prvý gól, historicky ide o jeho tretí gól v drese FC Kabo.